Novosti Sport Događanja

Kurilovčani u Kobiliću preuzeli vrh, Rakarje jedina neporažena momčad, iduća 'stanica' MNL VG Sjever su Gradići

04.07.2021. / Damir Žbulj

Na terenu Vatrogasca u Kobiliću, u domaćinstvu Črnkovca, odigrano je četvrto kolo Malonogometne lige VG Sjever.

Najviše razloga za slavlje imao je Kurilovec, koji je 2:0 pobjedom nad Kosnicom, golovima Župetića i Mlinarića, preuzeo vrh ljestvice.

Posebno uvjerljivi bili su dečki iz Mičevca, koji su sa 7:1 deklasirali Strmec, uz hat-trick Bedekovića, dva gola Celčića te po jedan Vrhovskog i Caganića.

Pleso je sa 6:1 nadigralo Šćitarjevo, dva puta su precizni bili Jandriš, Smolković i Kadoić.

Črnkovec je remizirao s Rakarjem (1:1), koje je tako ostalo jedina neporažena momčad.

Obrezina je izgubila 3:2, a za slavlje Gradića zaslužni su Mandić, Hrženjak i Ivanković.

Velika Mlaka je s 3:0 bila bolja od Selnice.

Kurilovčani su nakon uvodnog poraza zaredali s tri pobjede te su zahvaljujući 'posrtajima' protivnika zasjeli na prvo mjesto prije petog kola iduće subote u Gradićima. Rakarje ima bod manje, a sedam bodova skupili su i Pleso i Velika Mlaka i Gradići i Obrezina.

Rakarje i Obrezina igraju međusobno u idućem kolu, Mičevec će odmjeriti snage s Črnkovcem, a nakon njih na teren izlaze Velika Mlaka i Strmec. Domaćin igra protiv Šćitarjeva, Kosnica protiv Selnice, a za kraj programa slijedi veliki derbi Plesa i Kurilovca.

 

(Foto: MNL VG Sjever)

Galerija slika

Kurilovčani u Kobiliću preuzeli vrh, Rakarje jedina neporažena momčad, iduća 'stanica' MNL VG Sjever su Gradići Kurilovčani u Kobiliću preuzeli vrh, Rakarje jedina neporažena momčad, iduća 'stanica' MNL VG Sjever su Gradići Kurilovčani u Kobiliću preuzeli vrh, Rakarje jedina neporažena momčad, iduća 'stanica' MNL VG Sjever su Gradići Kurilovčani u Kobiliću preuzeli vrh, Rakarje jedina neporažena momčad, iduća 'stanica' MNL VG Sjever su Gradići Kurilovčani u Kobiliću preuzeli vrh, Rakarje jedina neporažena momčad, iduća 'stanica' MNL VG Sjever su Gradići Kurilovčani u Kobiliću preuzeli vrh, Rakarje jedina neporažena momčad, iduća 'stanica' MNL VG Sjever su Gradići

Podijeli