Novosti Sport Događanja

Ostavili štence na odlagalištu u Mraclinu, spasili ih djelatnici VG Čistoće

07.04.2021. / Ivana Ćurić

Pet štenaca ostavljeno je u Mraclinu. Srećom, na njih su naišli djelatnici VG Čistoće i pobrinuli se da dođu na sigurno.

Nepoznata je osoba iz samo njoj znanih razloga ostavila ove štence kraj odlagališta u Mraclinu.

-Dečki su u ponedjeljak tijekom dana pronašli dva štenca. Prvo smo ih skupili i dali im jesti, pa smo ih odnijeli do boksa u kojem je naš pas. On ih je super prihvatio, no danas su dečki pronašli još tri psića kako hodaju oko smetlišta unutar ograde, tko ih je ostavio, ne znamo i nije nam jasno-ispričao nam je djelatnik VG Čistoće Mario Markov koji je s još četvoricom kolega bio uključen u cijelu priču oko napuštenih štenaca.

-Lijepi su štenci, vidi se da su uhranjeni, i stvarno je glupo da ih je itko ostavio, a kamo li nakon što se očito neka tri mjeseca brinuo za njih. Jednog smo mi udomili tu na odlagalištu, ali nismo znali što s ostalima jer već imamo svoje ljubimce, pa smo kontaktirali Daliju Zubek i ona je odmah angažirala ekipu iz Skloništa za životinje koja je zbrinula preostale štence na sigurno-dodao je Markov.

-Tako se spašavaju životi. NE okrećite glavu od nemoćnih, ne treba puno da im pružite priliku. Bravo ekipa VG Čistoće-pohvalila je djelatnike Dalija Zubek zadovoljna što je priča po ove psiće sretno završila. Psići su, kaže, razigrani i uhranjeni i neće ih biti teško udomiti. Možda su baš među čitateljima ovih redaka njihovi budući vlasnici koji će im pružiti topli dom ispunjen ljubavlju.

Podijeli