Novosti Sport Događanja

Imate poslovnu ideju? Prijavite se na Startup VG

06.04.2021. / Ivana Ćurić

Startup VG-natjecanje u razvijanju poslovnih ideja već se nekoliko godina održava u našem gradu, a imate li poslovnu ideju na kojoj želite ozbiljno poraditi svakako se prijavite za sudjelovanje.

Cilj Startup VG je potaknuti mlade sugrađane na razvijanje poslovnih ideja i osamostaljivanje u vlastitom poslovnom izazovu, pa svi koji imaju znanja, vještine ili ideju za poslovni pothvat sada imaju priliku realizirati ju.

-Neće biti okupljanje startup timova na način na koji smo navikli proteklih godina, s obzirom na epidemiološke mjere ali i zbog želje da se ozbiljnije poradi na poslovnim pričama otvorene su prijave za VG Startup kroz koji prijavitelji imaju mogućnost razraditi svoje poslovne ideje uz mentoriranja od strane iskusnih poduzetnika koji su dio startup zajednice. Tako će ims ekorz Starup VG omogućit  individualni pristup kako bi se više radilo na projektima i olakšao taj put od ideje do realizacije poslovne ideje uz savjete stručnjaka-rekli su nam iz Gradskog odjela za poduzetništvo,investicije i EU fondove.

Ukoliko želite sudjelovati na StartupVG natjecanju, ispunite ovu prijavu OVDJE i odgovorite na nekoliko kratkih pitanja.

Podijeli