Novosti Sport Događanja

VE-GO-RA: Povodom dana žena predavanje za pripadnice ljepšeg spola

02.03.2021. / Maja Peranić

-Nakon godine dana COVID-19 načina života pred nama je novo proljeće, nove nade i neminovno izmijenjeni pristupi životu. Prilika je ovo za svakoga koji u sebi prepoznaje ideju, želju i energiju za osobnim i profesionalnim razvojem da pokrene proces promjene. Kako idemo ususret obilježavanju Dana žena, poticanje na promjenu posebno usmjeravamo upravo prema ženama u poslovnom svijetu--poručuju iz Velikogoričke razvojne agencije VE-GO-RA-e koji organiziraju novo predavanje namijenjeno upravo pripadnicama ljepšeg spola.

-Za sve one žene, poduzetnice, samozaposlene, nezaposlene i prezaposlene, koje osjećaju da mogu više i da imaju sve što im je potrebno da ostvare svoju idealnu budućnost ali ne znaju od kuda krenuti, organiziramo predavanje “Upravljanjem osobnim promjenama”-ističu organizatori.

Predavanje se održava na sam Dan žena, u ponedjeljak 8. ožujka 2021. od 12 sati.

Predavačica je gđa. Ivana Conjar, komunikolog i poslovni psiholog s dugogodišnjim iskustvom u vođenju MBA programa i edukacijskih programa za managere i startup timove.

Predavanje će se održati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka ul. 37, Velika Gorica, dvorana vijećnice.

Na radionicu se možete prijaviti OVDJE.

Podijeli