Novosti Sport Događanja

FOTO Sredstvima Grada "Ban Jelačić" uredio potkrovlje, do ljeta se nadaju i umjetnom travnjaku

20.02.2021. / Ivana Ćurić

NK Ban Jelačić iz Vukovine od sada na raspolaganju ima uređene prostorije za vježbanje i teretanu, a do ljeta je izgledno da će njihovi nogometaši trenirati i na novom terenu s umjetnom travom.

Radovi na uređenju prostorija kluba završeni su te članovi kluba na raspolaganju sada imaju uređene i gornje prostorije u Školskoj ulici. Investicija Grada Velike Gorice vrijedna je 170.000 kuna .

-Sredstvima iz Grada uređene su prostorije na katu kluba,, obučeni su zidovi, provučene instalacije i napravljena podna glazura, Klub je dodao još 20.000 kuna kako bi postavili vinilne podne obloge i time su ove, do sada neiskorištene prostorije, spremne za uporabu. Osnovna im je namjena za vježbanje i teretanu, prvenstveno za klupske potrebe, a postoji i određeni interes za fitness grupu s kondicijskim trenerom čiji se program namjerava ovdje realizirati-rekao nam je Mario Karapandžić, predsjednik MO Vukovina.



-Neki dan smo dogovorili i objavu natječaja za izgradnju pomoćnog igrališta s umjetnom travom, te mjesec dana nakon objave natječaja očekujemo početak radova i do ljeta, nadamo se, možemo očekivati završetak tih radova koje u našem klubu već dugo iščekujemo-dodaje.

Vrijednost umjetnog travnjaka kreće se oko 470.000 kuna (bez PDV-a),od toga 390 tisuća su bespovratna sredstva iz EU fondova za ruralni razvoj, a uz to planirano je asfaltiranje kolnog prilaza k igralištu ulazne površine 260 kvadrata, za što će Grad izdvojiti 58.000 kuna.

-Ovom prilikom zahvaljujemo se Gradu Velika Gorica na projektu uređenja prilaza Kluba i obećanju završetka u što kraćem roku, dugo očekivanog terena s umjetnom travom kako bi naša djeca i treneri imali što bolje uvjete za rad, a samim time vjerujemo da ćemo kao član Zajednice športskih udruga Grada rasti iz dana u dan i to potvrditi svojim rezultatima-poručio je predsjednik NK Ban Jelačića, Saša Matejčić.

Galerija slika

FOTO Sredstvima Grada "Ban Jelačić" uredio potkrovlje, do ljeta se nadaju i umjetnom travnjaku FOTO Sredstvima Grada "Ban Jelačić" uredio potkrovlje, do ljeta se nadaju i umjetnom travnjaku FOTO Sredstvima Grada "Ban Jelačić" uredio potkrovlje, do ljeta se nadaju i umjetnom travnjaku FOTO Sredstvima Grada "Ban Jelačić" uredio potkrovlje, do ljeta se nadaju i umjetnom travnjaku FOTO Sredstvima Grada "Ban Jelačić" uredio potkrovlje, do ljeta se nadaju i umjetnom travnjaku FOTO Sredstvima Grada "Ban Jelačić" uredio potkrovlje, do ljeta se nadaju i umjetnom travnjaku

Podijeli