Novosti Sport Događanja

Djeca djeci: Pristižu igračke u gorički Happycentar, akcija se nastavlja

14.02.2021. / Ivana Ćurić

Turopoljski skauti nedavno su otvorili "Velikogorički happycentar"u sklopu kampanje Saveza izviđača Hrvatske "Igračke nove za mirnije snove". Igračke svakodnevno pristižu, uključili su se brojni građani, a akcija traje cijeli mjesec.

-Nastavlja se suradnja humanitaraca. Danas su nas posjetile prijateljice drage iz VG Legacyja i donijele nam igračke nove za mirnije snove. Darove je donijelo i više naših bivših i aktivnih članova. Svima hvala od srca. Ponosni smo i zadovoljni. Za nama je uspješan donatorski tjedan u velikogoričkom Happycentru, a pred nama je novi. Već u ponedjeljak vozimo paketiće koje su sakupili donatori inicijative Djeca djeci - dragi mali prijatelju za učenike OŠ Jabukovac-poručio je na društvenim mrežama Alen Konjević, predsjednik TUS-a.

U gorički Happycentar građani mogu donijeti kupljene nove igračke, koje će biti darovane djeci na potresom pogođenim područjima.

Prikupljaju se isključivo nove igračke, slikovnice, dječje knjige, sportska oprema i rekviziti, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru. Igračke možete kupiti direktno online putem platforme Happycentar te će biti proslijeđene organizatorima ili ih odnijeti direktno turopoljskim skautima.

Happycentar u Velikoj Gorici je na adresi Kurilovečka ulica 48, u sklopu Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica,a za prikupljanje donacija otvoren je srijedom i petkom od 19-21 sati te subotom od 10-13 sati.

Galerija slika

Djeca djeci: Pristižu igračke u gorički Happycentar, akcija se nastavlja Djeca djeci: Pristižu igračke u gorički Happycentar, akcija se nastavlja Djeca djeci: Pristižu igračke u gorički Happycentar, akcija se nastavlja Djeca djeci: Pristižu igračke u gorički Happycentar, akcija se nastavlja

Podijeli