Novosti Sport Događanja

[PRIJENOS UŽIVO] HOK Gorica u Zadru na juniorskoj završnici prvenstva Hrvatske

15.01.2021. / Damir Žbulj

Hrvatski odbojkaški klub Gorica bit će dio državne završnice juniorskog prvenstva Hrvatske, koja će se do nedjelje održati u Zadru.

Iako će u kadru većinom biti kadetkinje, Goričanke će pod vodstvom Luke Bišćana pokušati napraviti što bolji rezultat,ali prije svega steći dragocjeno iskustvo za godine koje su pred njima.

U skupini su s juniorkama superligaša OK Split i prvoligaša OK Zadar.

 

Dvoboj protiv Zadranki na rasporedu je u petak od 10.30 sati, dok će sa Splićankama na teren u 16.25 sati, uz prijenos uživo na YouTube kanalu Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Boje HOK Gorica, našeg grada, ali i cijele Zagrebačke županije branit će Dora Ivanković, Helena Senjić, Iva Šimunović, Lucija Smojić, Marta Iličić, Katja Cvitanović, Josipa Paviša, Lena Hudan, Hana Josić, Matea Grahovac, Marta Kitarović, Lea Kordić, Petra Horžić, Mirna Molnar i Ema Đurak.

-->> Kadetkinje HOK Gorica među 16 najboljih u Hrvatskoj: Svi smo u klubu ponosni na njihov uspjeh!

U petak je odmah na rasporedu osmina finala, dok je u subotu razigravanje za pozicije.

U ovim izuzetnim okolnostima, kad je zbog korone praktički sav amaterski sport 'pod ključem', ova državna završnica moglao bi biti svjetlo na kraju tunela i putokaz za budućnost te se samo nadamo kako će se uskoro dopustiti da se i ostali mladi sportaši vrate u dvorane i nastave sa svojim treninzima i natjecanjima.

 

Podijeli