°C 6

Teatar Gavran donosi vam "Savršenog partnera"

17.10.2020.

Ivana Ćurić

U  srijedu, 21. listopada, u 20 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica pogledajte predstavu Teatra Gavran "Savršeni partner".

Nakon hit-predstave "Lutka" koja je u Teatru GAVRAN s Doris Pinčić i Robertom Kurbašom imala 104 reprize te bila premijerno izvođena od New Yorka i Los Angelesa, pa sve do Budimpešte i Mumbaia u 19 različitih premijernih postera, autor Miro Gavran napisao je "mušku lutku".

Što se događa kada žena poželi savršenog partnera možete saznati u novoj komediji najizvođenijeg hrvatskog kazališnog autora. S puno humora i uz suptilno oslikavanje muško - ženskih odnosa, predstava donosi tri neobična upečatljiva karaktera.

Mlada poslovna žena Tina nezadovoljna svojim dugogodišnjim partnerom javlja se na natječaj znanstvenice Barbare koja je konstruirala savršenog muškarca androida o kakvom sanja svaka žena. Kako izgleda odnos suvremene žene i " savršenog muškarca" otkrijte u novoj komediji Mire Gavrana, najizvođenijeg hrvatskog kazališnog pisca u zemlji i inozemstvu. Sjajna glumačka ekipa i vrhunska režija - neobična predstava za kazališne sladokusce!

Cijena ulaznice je 50,00 kn i već su u prodaji, dok rezervacija nije moguća za vrijeme trajanja epidemioloških mjera.