°C 6

Scooby-Doo i plaćenica Ava u Kinu Gorica

16.10.2020.

Ivana Ćurić

U narednim danima razbibrigu potražite u Kinu Gorica gdje su na programu dva filmska naslova, animirani sinkronizirani film Scooby-Doo i akcijski film o lijepoj i smrtonosnoj Avi.

Crtani film kojeg su sa zanimanjem pratile generacije i generacije djece na veliko platno stiglo je u naš grad. U filmu Scooby-Doo saznat ćemo mnoge tajne i činjenice o omiljenoj ekipi koja već desetljećima rješava najsloženije misterije i zadatke. Kako su se Scooby i Shaggy sreli, kako se dvojac potom upoznao s mladim detektivima Fredom, Velmom i Daphne te kako su dospjeli do svog prvog slučaja. Danas, nakon stotinu riješenih slučajeva, Scooby i njegova ekipa suočavaju se sa svojom najvećom i najizazovnijom misterijom ikada: opakim planom da pas duh Cerberus zavlada svijetom! Dok se svi oni utrkuju kako bi zaustavili apokalipsu pasa, Scoobyjevi prijatelji otkrivaju njegovu tajnu ostavštinu i epsku sudbinu koja je veća od bilo čega što su mogli zamisliti... Scoobyja pogledajte od 16. do 20. listopada u 18 sati (nedjelju u 18:30).Za one željne akcijskih filmova od danas do 20. listopada u Kinu Gorica možete pogledati film "Ava" u 20:30 sati (u nedjelju u 21 sat). Smrtonosno lijepa i nevjerojatno učinkovita u svom opasnom poslu, Ava, vuk samotnjak i hladnokrvni ubojica, počinje spoznavati i vlastitu savjest. Nakon što je pobijedila ovisnost o alkoholu i drogama uz pomoć Dukea, njezina mentora smrti i očinske figure, sve nestabilnija Ava dopušta da joj savjest stane na put prilikom zaključivanja "dogovora", privlačeći neželjenu pažnju kršenjem protokola.

Kao rezultat toga, nakon neuspjelog pokušaja likvidacije visokog cilja, Ava se ponovno susreće sa svojom otuđenom obitelji nakon dugih osam godina izbivanja, nesvjesna da je upravo potpisala smrtni nalog…