°C 1

BSH events u subotu u dvorcu Lukavec organizira party, dijelimo karte

17.09.2020.

Juraj Odrčić

Nakon Medvedgradske utvrde, riječkog Trsata, pulskog Kaštela, zagrebačkog aerodroma i mnogih drugih ekskluzivnih lokacija, BSH events dolazi u Veliku Goricu u dvorac Lukavec.

Jedan od najpopularnijh event brandova u regiji za ovo izdanje ima i posebnog gosta - Paco Osuna, dobro poznati španjolski DJ i producent koji je već godinama u vrhu elektronske underground scene. Domaći support za pultom bit će mu dobro poznata imena domaće scene - Tom Bug, Yakka, Vedran Car, Aldo Morro, Pablo Panda, Noide i San Pacho.

Subotnji party počinje u 17 sati i traje do 5 ujutro, što znači da nas očekuje 12 sati elektronske poslastice. Ovaj barokni dvorac udaljen je 17km od Zagreba, a za sve posjetitelje organiziran je i prijevoz busevima uključen u cijenu ulaznica, koje su dostupne u sustavu Entrio. Ovaj event održavat će se poštujući sve epidemiološke mjere, a sve sudionike pozivamo na odgovorno ponašanje.

Ulaznice su dostupne putem entrio.hr sustava online i na svim entrio.hr prodajnim lokacijama. Više o cijelom događaju #BSHCastleLukavec pratite putem službene FB stranice.

BSH events omogućio je da čitateljima VGdanas portala podijelimo pet puta po dvije karte, a za što je potrebno komentirati VGdanas FB objavu ovog članka i tagirati koga bi poveli na party! U subotu u podne objavit ćemo dobitnike ulaznica.