Novosti Sport Događanja

Ljeto u Vukovini: Deset pjesama koje su označile kraj njegovog ljubavnog života

29.07.2020. / Ivana Ćurić

Uz kino na otvorenom, ove subote u 19 sati pod zvjezdanim nebom pogledajte monodramu Ivana Ožegovića "10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života".

Riječ je o predstavi koja će se odigrati u dvorištu kurije Alapić u sklopu manifestacije "Vidim, čujem, mirišem ljeto" u organizaciji udruge Vukovina u srcu.

Predstava prati prolazak jednog mladića kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz svoje ljubavne dogodovštine. U samoj srži predstave se sakriva pitanje koliko smo svjesni glazbe koja cijele naše živote svira u pozadini. Je li to samo neka buka sa strane ili ipak ona oboji naše živote jače nego želimo priznati? Sviđa li nam se neka pjesma zato što je odsvirana na idealnoj frekvenciji za naše uši ili zato što nas podsjeća na trenutak kada smo slušali tu pjesmu i bili s nekim tko nas je činio sretnim?

Uz predstavu u Vukovini vas očekuje raznolik program od 18 sati, od radionica za djecu, izrade maketa, gastro ponude, do predstave i kina na otvorenom, stoga ne propustite barem jedan ljetni dan skratiti druženjem u dvorištu kurije Alapić uz pečenike s dozom kulturnih sadržaja.

 

Podijeli