°C 2

Brojne nagrade i priznanja dodijeljene vatrogascima DVD-a Kurilovec

10.02.2020.

Romana Šimek

Protekle subote održana je 108. redovna izvještajna sjednica skupštine vatrogasnog društva Kurilovec. Članovima i brojnim uzvanicima podnesena su izvješća o radu vatrogasne postrojbe, Društva kao cjeline i blagajničko izvješće te planovi za ovu godinu u koju su već vrlo aktivno zakoračili. 

-Na sjednici su dodijeljene brojne diplome i priznanja našim članovima od kojih posebno ističemo da je srebrna vatrogasna plamenica za hrabrost i požrtvovnost na vatrogasnim intervencijama dodijeljena Dejanu Zubecu dok su brončane vatrogasne plamenice dodijeljene Marku Zubecu i Hrvoju Sučiću. Priznanja za poseban doprinos u zaštiti i spašavanju ljudi i imovine dodijeljena su Borisu Suši, Mariu Knapiću, Draženu Hasiji, Mariu Pischiutti, Damiru Rusu, Ivanu Veseliću, Dejanu Zubecu, Marku Zubecu i Hrvoju Sučiću. Pohvale za poseban doprinos u radu s vatrogasnim pomlatkom uručene su Marku Zubecu, Tei Bačurin Hasija i Mariu Knapiću-, izvijestili su iz DVD-a Kurilovec.

Svečanost je upriličio svojim dolaskom i zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar koji je poručio: -Kvalitetan rad s mladima, bogata prošlost, entuzijazam te perspektivna budućnost su kvalitete koje rese ovaj DVD. Hvala im na svemu što rade za dobrobit naše društvene zajednice!-.

Odlukom skupštine, a zbog dugogodišnjeg doprinosa u radu Društva, povelje o statusu počasnog člana dodijeljene su Draženu i Jasmini Mataković.

-Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti svim pomažućim članovima, prijateljima Društva, našim donatorima i sponzorima, Vatrogasnoj zajednici i Gradu Velika Gorica koji prate i podržavaju naš rad-, poručuju.

foto: DVD Kurilovec