Novosti Sport Događanja

'Gospoda' i 'Male žene' večeras na goričkom velikom platnu

29.01.2020. / Petar Brnada

U goričkom kinu večeras imate priliku pogledati dugo najavljivanu priču o četiri mlade žene koje se bore za vlastiti životni put koja je sročena u filmu "Male žene" prema istoimenom romanu May Alcott koji je u povijesti književnosti ušao kao klasik.

Četiri sestre Meg, Jo, Amy i Beth March kroz film upoznajemo još kao djevojčice koje su u najosjetljivijim godinama ostale živjeti same s majkom Marmee. Njihov je otac otišao u rat, a vrijednosti koje djevojčice dobiju u tom periodu ostaju im usađene čitav život. Svaka od njih pronalazi mjesto pod suncem, a ove godine film je u utrci za prestižnu nagradu Oscar.

Dramu 'Male žene' možete pogledati večeras u 18:00 sati.

Nakon 'Malih žena' na veliko platno večeras će i akcijski i krim film 'Gospoda' (Gentleman) u režiji Guy Ritchieja dok glavne uloge tumače Matthew McConauhey, Charlie Hunnam i Michelle Dockery.

Američki iseljenik Mickey Pearson je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pronese vijest da se želi maknuti iz tog posla, kreće niz zavjera, podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija, a sve to možete pogledati od 20:30 sati.

Podijeli