°C 17

VIDEO: NovaTV objavila Božićnu čestitku snimanu na goričkom klizalištu

12.12.2019.

Juraj Odrčić

Prije samog otvaranja goričkog klizališta na led su prvo stale zvijezde NovaTV produkcije koje su, kako smo objavili, protekle srijede i četvrtka na našem klizalištu snimali božićnu čestitku. Snimanje u hladnim večernjim satima prošlo je u veselju, a već danas je produkcija i objavila video materijal iz kojega nam glumci popularnih serija, voditelji programa i pjevači žele sretne blagdane.

-Nisam stala na led 30 godina. Morala sam ga malo osjetiti i lagano dotaknuti - drugim riječima, zviznula sam. No kasnije se vrati taj osjećaj, tijelo prepoznaje taj rad nogu. Sjećam se, to mi je bilo najljepše: zima, Šalata, hokej, vruće lepinje i čaj od marelice. Hladni obrazi i crven nos, a sreća najveća. Ovo snimanje vratilo me upravo u taj dio djetinjstva. No, moram priznati, ipak sam ja skijaško dijete. To mi je draže-, kazala je za Novu TV Mia Kovačić.

Na led su stali i Elizabeta Brodić, Momčilo Otašević i Slavko Sobin, Siniša Ružić, Igor Mešin, dok se legendarni Izet s malih ekrana, Mustafa Nadarević našao u ulozi DJ-a, Djeda Mraza. Ivana Paradžiković, Marija Miholjek, Renata Končić Minea, Fabijan Pavao Medvešek, Maja Šuput i Janko Popović Volarić također su dio ove jedinstvene i zapravo tople zimske priče snimane na našem klizalištu, baš kao i Petar Pereža, Saša Kopljar i Frano Ridjan.

 

 

foto: NovaTV screenshot