°C 7

Sportski susreti djece branitelja u Novom Čiču

11.12.2019.

Juraj Odrčić

Udruga djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata Velika Gorica drugu godinu zaredom organizirala je Sportske susrete u Novom Čiču.

Na Igre su pozvali iz srodnih udruga iz županije po nekoliko članova, a nadaju se kako će dogodine moći i više. Sudjelovale su Udruga djece hrvatskih branitelja Zagreb, Udruga djece branitelja Pakrac - Lipik te središnja nacionalna Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata te njihove podružnice po županijama.

-Ovim putem pozivamo i svu djecu hrvatskih branitelja da se jave i pridruže radu goričke Udruge -poručili su organizatori uz zahvalju svim gostima na odazivu i Ministarstvu branitelja koje je prepoznalo njihov rad te poslalo izaslanika.

Galerija slika

Sportski susreti djece branitelja u Novom Čiču Sportski susreti djece branitelja u Novom Čiču Sportski susreti djece branitelja u Novom Čiču Sportski susreti djece branitelja u Novom Čiču Sportski susreti djece branitelja u Novom Čiču Sportski susreti djece branitelja u Novom Čiču Sportski susreti djece branitelja u Novom Čiču