°C 21

Posljednji mjesec akcije 'VG Legacy', do sada prikupljeno manje od pola potrebnog iznosa

15.11.2019.

Romana Šimek

Ušli smo u posljednji mjesec humanitarne akcija ‘VG Legacy’ kojom je cilj prikupiti sredstva za prijeko potrebnu medicinsku opremu Dječje bolnice Srebrnjak u Zagrebu, u kojoj se liječe i brojni gorički mališani. 

Humanitarnu akciju predvodi Dalija Zubek, koja je na svom Facebook profilu objavila kako se približavaju polovici iznosa, koja im je potrebna kako bi uspjeli u svom naumu. 

-Dragi moji, uskoro smo nadam se na pola puta do svote od 105.000 kuna koja nam je potrebna za kupnju respiratora, monitora životnih funkcija i dječjeg bolničkog kreveta za dječju bolnicu Srebrnjak. Ostalo nam je još mjesec dana do kraja humanitarne akcije pa vas molim da donirate i sherate koliko god možete. Sve vlasnike firmi i obrta molim da se uključe i doniraju te trošak donacije iskoriste za smanjenje poreza na dobit/dohodak. Isto tako molim sve političke stranke da se uključe u ovu akciju i budu dio ovako lijepe ostavštine- poručila je Dalija te dodala -Moć je u našim rukama kada shvatimo da je novac samo alat kojim možemo mijenjati svijet-.

Donaciju možete izvršiti i preko QR koda koji se nalazi na fotografiji humanitarne akcije, a broj žiro računa preko kojega se vrše uplate jest HR1323600001502566996.