°C 24

Okupite svoje znalačke ekipe! Pet godina od održavanja prvog pub kviza kreće nova VG kvizaška liga

14.11.2019.

Petar Brnada

Nakon gotovo pet godina od održavanja prvog pub kviza u Irish pubu koji je organiziran od strane Goričke alternativne scene, u Velikoj Gorici ponovno započinje kvizaška liga!

Kako nam otkriva jedan od organizatora, Matej Peranić, liga će se održavati od studenog do rujna na lokacijama Vegos baru i Visionu, i to otprilike svaka tri tjedna.

Svoje ekipe možete prijaviti putem POVEZNICE, pri čemu je moguće prijaviti maksimalno šest članova od kojih na pojedinom kvizu može sudjelovati njih petero. 

-Sve o bodovanju te ostalim i dodatnim pravila možete pronaći u službenoj facebook grupi 'VG kviz liga' OVDJE, a tamo će ujedno biti objavljivani i rezultati, najave te sve relevantne informacije u vezi kvizova- pojašnjava Matej.

Što se tiče onog prvog, premijernog kviza u sklopu VG kviz lige, zakazan je za četvrtak 28. studenog, a održat će se u Vegos baru. Ekipe se mogu prijaviti za sudjelovanje na mail cbvegos@gmail.com nakon ispunjenja obrasca za sudjelovanje u ligi.

-Za najbolje ekipe osigurane su nagrade, kako za pojedine kvizove, tako i za ukupne pobjednike- za kraj je najavio Matej!