°C 23

Gradska sportska dvorana dobila nove tribine, stigla i nova rasvjeta!

06.11.2019.

Petar Brnada

Gradska sportska dvorana dobila je nove tribine čime je značajno proširen smještajni kapacitet za sve navijače te nastavljeno ulaganje u sportsku infrastrukturu na području grada.

Konkretno, riječ je o 620 novih sjedećih mjesta uz koje je postavljena i nova rasvjeta, a ovim potezom i investicijom od 1,5 milijuna kuna iznimno je zadovoljan gradonačelnik Dražen Barišić, koji je nove tribine obišao sa svojim zamjenicima, Krešimirom Ačkarom i Ervinom Kolarecom.

-Nova rasvjeta omogućit će televizijske prijenose utakmica naših goričkih klubova što oni i zaslužuju. Ovo je još jedno u nizu ulaganja u gradsku sportsku infrastrukturu- poručio je gradonačelnik Barišić.

Galerija slika

Gradska sportska dvorana dobila nove tribine, stigla i nova rasvjeta! Gradska sportska dvorana dobila nove tribine, stigla i nova rasvjeta! Gradska sportska dvorana dobila nove tribine, stigla i nova rasvjeta! Gradska sportska dvorana dobila nove tribine, stigla i nova rasvjeta! Gradska sportska dvorana dobila nove tribine, stigla i nova rasvjeta!