°C 23

Dva zlata i jedno srebro za mlade rock'n'roll plesače SPK Vega!

21.10.2019.

Petar Brnada

Protekle subote i službeno je započela nova natjecateljska sezona za sve plesače akrobatskog rock 'n' rolla u Hrvatskoj pa tako i za mlade članove SPK Vega koji su ostvarili sjajan start!

Kako nam je rekao glavni trener Tomislav Odžić, prvo ovosezonsko natjecanje održalo se u Vrbovcu gdje su svoja umijeća pokazali i članovi SPK Vega koji su polučili zavidne rezultate. Iako je ovo bilo prvo natjecanje u sezoni, konkurencija je bila jaka u kategorijama u kojima se natječu članovi Vege.

Na ovom međunarodnom natjecanju pobjedu su odnijeli Antonija Koleš i Borna Antolić u kategoriji Mini, dok su najuspješniji u reprezentativnoj kategoriji mlađih juniora bili Ema Tot i Andrija Fabijančić osvojivši zlato. Lari Ištvanek i Martinu Vuglenoviću potkrala se pogreška i natjecanje su završili u polufinalu, plasirajući se na deveto mjesto.

Za jedno mjesto, medalja je izmakla i formaciji ''Vegice'' u čijem sastavu su Vita Tot, Antea Ćelić, Nikolina Grbeša, Katja Vrbanić, Dora Sertić, Tonka Sertić, Emili Kovačević i Andrea Šekerija.

U kategoriji Couple Dance Show, Lea Zobec i Silvio Šipušić svojim plesom i akrobacijama zauzeli su također sjajno drugo mjesto.

-Ovo je nastavak pobjeda naših članova i odličan ulazak u novu sezonu! Izuzetno sam ponosan na plasman naših sportaša, prije svega jer se vidi napredak što je rezultat dobrog trenerskog tima, napornog rada naših članova i velike podrške njihovih roditelja- istaknuo je trener Odžić.

Galerija slika

Dva zlata i jedno srebro za mlade rock'n'roll plesače SPK Vega! Dva zlata i jedno srebro za mlade rock'n'roll plesače SPK Vega! Dva zlata i jedno srebro za mlade rock'n'roll plesače SPK Vega! Dva zlata i jedno srebro za mlade rock'n'roll plesače SPK Vega! Dva zlata i jedno srebro za mlade rock'n'roll plesače SPK Vega! Dva zlata i jedno srebro za mlade rock'n'roll plesače SPK Vega! Dva zlata i jedno srebro za mlade rock'n'roll plesače SPK Vega! Dva zlata i jedno srebro za mlade rock'n'roll plesače SPK Vega!