°C 15

Ponovno zlatna! Sjajna Tena Petračić treću godinu zaredom ne zna za poraz na Županijskom krosu!

16.10.2019.

Petar Brnada

U utorak, 15. listopada, članovi Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica sudjelovali su na krosu Zagrebačke županije u Zelini odakle su se vratili sa sjajnim rezultatima.

Naime, na teškoj i zahtjevnoj stazi prvo je Ivan Toma Aščić u utrci učenika za 5. i 6. razred osvojio izvrsno 3. mjesto u konkurenciji preko 100 natjecatelja, a nakon njega su, u utrci učenica 7. i 8. razreda, kako kažu iz kluba, njihove mazatorice pokazale sav talent.

-Pobjedničku poziciju zauzela je Tena Petračić i time treću godinu za redom Tena ne zna za poraz na Županijskom krosu. Drugo mjesto osvaja Tena Martinec, dok se na četvrto mjesto penje Ema Vuković, na 8. mjesto Tara Petračić, 9. mjesto Lucija Sever i 15. mjesto Iva Karlović Papak u konkurenciji preko 100 natjecateljica.

Pritom iz kluba napominju da su Tena, Tara i Lucija osvojile ekipno 1. mjesto i osigurale put u Poreč na finalni kros Županija!

U utrci učenica 5. i 6. razreda 19. mjesto osvaja Lucija Breljak, a 32. mjesto Brigita Grčić.

-Čestitamo svim našim mladim članovima na odličnim rezultatima! Sada se okrećemo Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu koji se 2.11.2019. održava u Virovitici gdje zaključujemo ovu veoma plodonosnu sezonu- poručili su iz Maraton kluba.