°C 23

Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija

14.05.2019.

Romana Šimek

Dvodnevnim slavljem obilježeni su Dani Lukavca, pod organizacijom Mjesnog odbora Lukavec, KUD ”Stari grad”, DVD Lukavec i drugih mjesnih udruga.

Lukavčani su u sklopu obilježavanja dana mjesta otvorili vrata svog vatrogasnog doma i predstavili rad dobrovoljnog vatrogasnog društva, organizirali malonogometni turnir ulica i revijalnu utakmicu NK Lukavca, pripremili folklorijadu, dječje igre i folklorne nastupe KUD-a Stari grad Lukavec.

-Odlučili smo ovogodišnju proslavu Dana mjesta maksimalno približiti svim našim sumještanima te smo se odlučili na ovakvo cjelodnevno druženje kroz razne zabavne i društvene programe. U kooridinaciji sa udrugama koje djeluju na području Lukavca donijeli smo program koji je trajao kroz cijeli dan te se nadamo kako ćemo od ovoga stvoriti jednu lijepu tradiciju koja će svake godine okupljati sve Lukavčane na zajedničkom druženju i zabavi- poručio je predsjednik Mjesnog odbora Lukavec Andrija Rotim.

U proslavi u kojoj su u središte stavili najmlađe nisu zaboravili ni one bez kojih Lukavca ne bi bilo kakav je danas pa su tako mještani u pratnji članova KUD-a, DVD-a, Udruge dragovoljaca Domovinskog rata, Turopoljskog banderija i Mjesnog odbora Lukavec položili vijenci i zapalili svijeće na spomen obilježju, a nakon čega je i služena sveta misa u crkvi Majke Božje Fatimske.

 -Svaka pohvala za MO Lukavec! Cjelodnevno druženje za sve mještane povodom Dana Lukavca. Rekreacija uz malonogometni turnir, igre za najmlađe i odrasle, podjela roštilja i gulaša, dječji koncert KUD-a, a na kraju i zabava uz tamburaše, odlična organizacija za primjer svima, bravo!- poručio je zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar.

 -Svaka pohvala za MO Lukavec! Cjelodnevno druženje za sve mještane povodom Dana Lukavca. Rekreacija uz malonogometni turnir, igre za najmlađe i odrasle, podjela roštilja i gulaša, dječji koncert KUD-a, a na kraju i zabava uz tamburaše, odlična organizacija za primjer svima, bravo!- poručio je zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Galerija slika

Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija Dvodnevnim slavljem obilježeni Dani Lukavca, odlično druženje u nadi da postane tradicija