°C 20

Prava prilika: Komocija stana u modernim kućama s okućnicom

16.02.2019.

Juraj Odrčić

U Deverićevoj ulici u Donjoj Lomnici, ugledna i dokazana građevinska tvrtka Lukenda d.o.o. s dugogodišnjim iskustvom na polju stanogradnje za vas gradi objekt od četiri kuće u nizu koje možemo promatrati i kao četiri dvoetažna stana sa zasebnim ulazima.

Gradnja na parceli površine 649 m2 započeta je krajem 2018. godine, a u drugoj polovici 2019. objekti bi trebali biti spremni primiti prve stanare koji će znati prepoznati činjenicu da ovom kupnjom osiguravaju mir i komociju koje pruža život u predgrađu, dok su im istovremeno svi potrebni sadržaji nadohvat ruke s obzirom na izvrsnu prometnu povezanost Donje Lomnice sa Zagrebom i Velikom Goricom.

Svaka stambena jedinica ima energetski certifikat B i sastoji od prizemlja i kata te joj pripadaju dva parkirna mjesta.

Zatvoreni dio svake jedinice površine je između 86,92 m2 (bruto 89,58 m2) i 90,06 m2 (bruto 92,72 m2) i njezino prizemlje sastoji se od ulaznog trijema, hodnika (sa spremištem ispod stubišta), kuhinje, dnevnog boravka s blagovaonicom i kupaonice s WC-om, dok na katu imamo tri spavaće sobe i kupaonicu s WC-om.

Ostatak kvadrature kod svake jedinice iznosi između 11,99 m2 (bruto 56,84 m2) i 18,47 m2 (bruto 120,76 m2) te otpada na trijem, prednji i stražnji vrt, terasu te dva parkirna mjesta.

Odličnu toplinsku izolaciju osiguravaju termo fasada debljine 15 cm, vanjski zidovi od blok opeke debljine 25 cm (unutarnji 20 cm) i ravan krov sa Sika izolacijom.

Sve četiri jedinice bit će izvedene do razine gotovosti ''ključ u ruke'', s potpuno uređenom okućnicom (hortikultura), i prilikom gradnje bit će korišteni vrhunski materijali sa svim potrebnim certifikatima.

U cijenu je uračunat PDV tako da kupac nije obvezan platiti porez na promet nekretnina u iznosu 3%.

Prodaju cijelog projekta vodi novootvorena agencija Casa Croatia d.o.o. čiji agenti imaju višegodišnje iskustvo u jednom od najvećih svjetskih sustava agencija za posredovanje u prometu nekretnina, gdje su višestruko nagrađivani i pohvaljivani za ostvarene uspjehe, i kojima se možete obratiti u slučaju da želite kupiti neku od nekretnina iz njihove ponude ili ako vam je, pak, potrebna pomoć oko prodaje vaše nekretnine, a sve to na info@casacroatia.hr ili na brojeve mobitela 098 741 889 (Matija) i 098 9831 336 (Andrej).

 

 (promo)