Novosti Sport Događanja

Na ovogodišnjem fašniku zabavljat će vas Magazin!

29.01.2019. / Petar Brnada

Veliki broj maškara i fašničkih skupina iz cijele Hrvatske koje će povodom 110. Turopoljskog fašnika preplaviti goričke ulice ove će godine na središnjem događanju zabavljati grupa Magazin!

Naime, vrijeme karnevala u Turopolju počinje u petak 15. veljače i to Turopoljskom fašničkom trkom koja u Parku ispred Muzeja Turopolja starta u 12 sati dok je središnje događanje na rasporedu u subotu, 2. ožujka, kada će gradom prodefilirati velika fašnička povorka.

Maškare će pratiti dobro znani i uigrani stručni žiri Drele i Vid te Princ Fašnik, a vrhunac zabave očekuje vas u fašničkom šatoru od 21 sat kada se na pozornicu penje grupa MAGAZIN koja će vas počastiti odličnom atmosferom te svojim starim i novim hitovima.

Tako ćete u šatoru moći zaplesati uz vječne hitove „Kokolo“, „Sve bi seke ljubile mornare“, „Ako poludim“, „Ginem“, „Briga me“, „Ne tiče me se“, „Ljube se dobri, loši, zli“, „Opijum“, „Suze biserne“, „Svileni“, „Tri sam ti zime šaptala ime“, „Gutljaj vina“, te nove uspješnice poput „Kemije“, „Žena, a ne broj“, „Jutro nakon“, „Sijamski blizanci“ i mnogih drugih koji će vas zadržati zagrijanima i rasplesanima sve do kasno u noć.

Nakon subotnjeg defilea gradom, u nedjelju, 3.3 čeka vas Mali fašnik kada će se publici predstaviti grupe velikogoričkih osnovnih škola i dječjih vrtića, 

Foto: Andrea Šušnjara (Facebook)

Podijeli