Novosti Sport Događanja

Četiri zlata, tri srebra i četiri bronce na međunarodnom turniru u Nedelišću

27.01.2019. / Damir Žbulj

Dominik Kučan, Petar Orešković, Igor Vrban i Ines Grdenić marljivo se u Daruvaru pripremaju za Europsko prvenstvo mlađih dobnih kategorija, koje je na rasporedu u Danskoj od 8. do 10. veljače.

Najmlađi članovi karate kluba Velika Gorica nastupili su na međunarodnom Grand Prix Međimurje turniru u Nedelišću, gdje se okupilo 467 natjecatelja iz 51 kluba.

U ukupnom poretku Velikogoričani su osvojili peto mjesto, s 11 medalja, od čega četiri zlata, tri srebra i četiri bronce, u ukupno 15 kategorija u kojima su nastupili.

"Osvojili smo puno medalja i prikazali odličan karate u svakoj borbi, a najviše veseli veliki napredak naših mladih nada," poručili su iz kluba.

Najuspješniji je bio Mihael Potočki koji je osvojio dva zlata, i to u kategorijama učenika -34kg i mlađih kadeta -36kg.

Zlatni su bili još i Luka Tačković (učenici -38kg) te Katja Braica (učenice -40kg).

Srebro su osvojili Matea Kordić (učenice -32kg), Mihael Vuković (učenici -46kg) te Luka Tačković (ml.kadeti -36kg).

Broncu su oko vrata stavili Vito Hulina (ml.učenici -30kg), Andro Vukić (učenici -38kg), Ema Filković (učenice +46kg) i Katja Braica (ml.kadetkinje -40kg).

Još su nastupili Vita Kučan, Ema Jukić i Nikola Suša, no nedostajalo je malo sreće da stignu do medalja.

Galerija slika

Četiri zlata, tri srebra i četiri bronce na međunarodnom turniru u Nedelišću Četiri zlata, tri srebra i četiri bronce na međunarodnom turniru u Nedelišću Četiri zlata, tri srebra i četiri bronce na međunarodnom turniru u Nedelišću Četiri zlata, tri srebra i četiri bronce na međunarodnom turniru u Nedelišću Četiri zlata, tri srebra i četiri bronce na međunarodnom turniru u Nedelišću Četiri zlata, tri srebra i četiri bronce na međunarodnom turniru u Nedelišću Četiri zlata, tri srebra i četiri bronce na međunarodnom turniru u Nedelišću Četiri zlata, tri srebra i četiri bronce na međunarodnom turniru u Nedelišću Četiri zlata, tri srebra i četiri bronce na međunarodnom turniru u Nedelišću

Podijeli