°C 23

„Što nam radi Internet?“: Pridružite se novoj razgovaraonici!

04.10.2018.

Petar Brnada

Ovomjesečna razgovaraonica “Ispeci pa reci” koja će se u Gradskoj knjižnici održati idućeg utorka donosi nam temu „Što nam radi internet?“, to jest bavi se utjecajem interneta na našu svakodnevicu.

Tako ćete na razgovaraonici moći saznati koje su prednosti, a koji nedostaci interneta te oblikuje li i u kojoj mjeri mreža naše svakodnevne živote.

-Pridružite nam se na Razgovaraonici Ispeci pa reci!, grupi koja se okuplja radi rasprave na različite teme: kultura, povijest, umjetnost, psihologija, zdravlje, odnosi, obrazovanje, tradicija i baština, svakodnevica koja nas okružuje… razgovaramo o svemu što vama i nama padne na pamet- poručuju iz Gradske knjižnice.

Rasprave/razgovori se odvijaju pod vodstvom dviju mentorica, pedagoginje Marije Ajše Peuc i književnice Nade Mihoković Kumrić, a teme se biraju na temelju prijedloga sudionika razgovora. Uvodničari se izmjenjuju za svaku pojedinu temu.

-Razgovaraonica Ispeci pa reci! namijenjena je svim odraslim sugrađanima starijima od 18 godina, a cilj ovakvog okupljanja je naučiti izražavati svoja mišljenja na konstruktivan način, ali prije svega razvijanje kulture dijaloga i poštovanja za tuđa i različita mišljenja i stavove- istaknuli su iz Gradske knjižnice.

Razgovaraonica će se u Središnjem odjelu za odrasle održati 9. listopada, s početkom u 18 sati.