Novosti Sport Događanja

Pridružite se "FB Čitaonici" Gradske knjižnice

23.10.2017. / Ivana Ćurić

Iz Gradske knjižnice Velika Gorica krenuo je novi čitateljski klub namijenjen odraslim korisnicima knjižnice koji je zamišljen kao zajednička online „čitaonica“ i razgovaraonica o pročitanim knjigama.

-Čitateljski klub FB Čitaonica Gradske knjižnice Velika Gorica koncipiran je kao zatvorena grupa na društvenoj mreži Facebook, a za razliku od dosadašnjih čitateljskih grupa, čije je članstvo bilo ograničeno veličinom prostora, ovaj omogućuje pristup puno većem broju potencijalnih članova – ljubitelja dobre knjige i razgovora o njoj. Da biste postali član čitateljskog kluba FB ČITAONICA GKVG, trebate imati profil na Facebook društvenoj mreži, a članstvo zatražite na stranici-poručili su iz Gradske knjižnice VG te mole buduće članove da dobro pročitaju uvodni post i tako se informiraju o načinu sudjelovanja i komentiranja u grupi.

-Želimo vam mnogo lijepih čitateljskih iskustava, razmjene mišljenja i prihvaćanja različitosti istih. Tko zna, možda na knjigu koja se vama nije svidjela nakon nečijeg komentara počnete gledati sasvim drugim očima-dodaju su iz Knjižnice.

FB Čitaonicu potražite OVDJE.

Podijeli