Novosti Sport Događanja

Uvjerljivi rukometaši Gorice

22.10.2017. / Sportska redakcija

Momčad Metalca bila je mačji kašalj za rukometaše Gorice koji su uvjerljivim izdanjem došli do treće pobjede koja ih je ponovno vinula na vrh ligaškog poretka. Susret je završio 37:27 u korist domaće momčadi u kojoj je od prve do posljednje minute sve besprijekorno funkcioniralo.

Bila je to napokon igra u kojoj su uživali sami igrači, ali i okupljeni gledatelji. Gosti iz Zagreba jednostavno sinoć nisu bili dorastao protivnik Goričanima koji su bili silno motivirani. Jedina mrlja utakmice je teža povreda gostujućeg vratara, Mislava Lončara koji je ne tako davno nosio i dres Gorice.

-Dobro smo ušli u utakmicu. Obrana je od početka jako udarala i tu smo stvorili prednost koju nismo ispuštali- nakon utakmice će Luka Marjanović.

Iz te dobre obrane otvarala se mogućnost lakih pogodaka iz kontri i polukontri koje su istrčavaliDavor Ćavar i Ivan Laljek, dok je s vanjskih pozicija mrežu gostiju uz Luku Marjanovića punio i Ivan Matić, a dobre role odigrali su i kružni napadači Andro Vladušić i Marko Goršeta.

-Do izražaja je došla naša agresivnost u obrani što su naši brzi igrači koristili za postizanje lakih pogodaka- kaže Marjanović koji je se nada kako će domaći parket za sve biti neosvojiva tvrđava baš kao i lani.

Već nakon petnaest minuta Gorica je imala +5 (10:5), do odlaska na odmor prednost je narasla na nedostižnih +7 (19:12). Nastavak susreta nije donio veće promjene Gorica je nastavila u istom ritmu te je održavala stečenu prednost koju su u zadnjih desetak minuta povećali na konačnih +10 (37:27).

PREMIJER LIGA, 5. KOLO
HRK GORICA – MRK METALAC 37:27 (19:12)
HRK GORICA: Lončar, Ceković 4, Marjanović 5, Laljek 12, Matić 4, Pušić, Nedić 1, Božiček, Vladušić 3, Dijanić, Ćavar 7, Sladoljev 15 obrana, Žarković, Goršeta 1, Horvačić, Barišić.
MRK METALAC: Vukšić, Potnar 1, Puljić 8, Antolković, Raič 9, Lončar 3 obrane, Bešlić, Beshiri 2, Sertić 6, Jurakić 1, Špiler, Henigman 10 obrana.

Galerija slika

Uvjerljivi rukometaši Gorice Uvjerljivi rukometaši Gorice Uvjerljivi rukometaši Gorice Uvjerljivi rukometaši Gorice Uvjerljivi rukometaši Gorice Uvjerljivi rukometaši Gorice Uvjerljivi rukometaši Gorice Uvjerljivi rukometaši Gorice Uvjerljivi rukometaši Gorice Uvjerljivi rukometaši Gorice Uvjerljivi rukometaši Gorice Uvjerljivi rukometaši Gorice

Podijeli