Novosti Sport Događanja

Lopovi napravili štetu od 30 tisuća kuna u Bukevju

15.09.2017. / Ivana Ćurić

U noći s 12. na 13. rujna skladište u Bukevju našlo se na meti lopova.

Nepoznati počinitelj ili više njih došli su do prostora skladišta odakle su ukrali dva akumulatora s viličara te više komada radijatora. Time su oštetili vlasnika za 30.000 kuna.

U Velikoj Mlaki u noći s 13. na 14. rujna nepoznati lopov ušao je u ograđeni prostor skladišta i iz teretnog vozila istankao dizel gorivo, točnije oko 200 litara.

Iz stana u Velikoj Gorici 9. rujna nepoznati lopov ukrao je veću količinu nakita i novca. Lopov je obio vrata polomio cilindrični uložak brave i ušao u stan odakle je ukrao navedene predmete i oštetio tako vlasnika za oko 13.000 kuna.

Pokušaj provale u obiteljsku kuću dogodio se 11. rujna u Rakarju. Policija je na mjesto događaja stigla nakon prijave te utvrdila kako je nepoznati lopov alatom obio vrata balkona. Nakon što je ušao u kuću ispremetao je stvari, no ništa nije ukrao te se udaljio u nepoznato.

Ukupno na postajnom području PP Velika Gorica u proteklih tjedan dana bilo je 33 događaja, od toga 12 kaznenih djela, tri nasilja u obitelji te sedam prometnih nesreća.

 

Podijeli