°C 18

Pomladak OSS-a pokazao što zna, slijedi koncert A grupa

07.06.2017.

ivana

Protekle nedjelje dječji pomladak Ogranak seljačke sloge Buševec na godišnjem koncertu pokazao je što zna, a ovog vikenda koncert će održati njihovi stariji kolege.

Dječji podmladak Ogranka Seljačke sloge Buševec vrijedno je i marljivo radio tijekom cijele godine. Uz brojne redovite nastupe, najmlađi Ogrankaši pripremali su program za samostalni cjelovečernji koncert kojeg su uspješno održali u nedjelju, 4. lipnja, u Domu kulture Buševec. Tri dječje grupe provele su publiku igrom, pjesmom i plesom kroz Hrvatsku u osam koreografija.

(foto: OSS Buševec)


Ove nedjelje, 11. lipnja, na istome mjestu cjelovečernji koncert s početkom u 20 sati održat će plesne i tamburaške „A“ grupe Ogranka pod nazivom „Nedaj me majko daleko“.

-Budite nam dragi gosti, podržite pljeskom naš rad i veselite se zajedno s nama. Jer, dvije svadbe ženimo i naše mladence, tamburaše, svate i svatice na daleki put spremamo!
Tajnovitom ,pa preko Zagorja i Posavine do Baranje i Bunjevačkih Hrvata vas vodimo. Svratit ćemo i do Dalmacije, a u Draganićkom kraju, naći ćemo mladence naše!Očekujemo Vas-pozivaju Buševčani.

Galerija slika

Pomladak OSS-a pokazao što zna, slijedi koncert A grupa Pomladak OSS-a pokazao što zna, slijedi koncert A grupa Pomladak OSS-a pokazao što zna, slijedi koncert A grupa Pomladak OSS-a pokazao što zna, slijedi koncert A grupa Pomladak OSS-a pokazao što zna, slijedi koncert A grupa