Novosti Sport Događanja

Predstavio se kao HEP-ovac, pa naplatio pregled osigurača i brojila

17.12.2016. / Nefertum IT
U proteklih tjedan dana na širem goričkom području policija je ukupno zabilježila 30 raznih događaja. Među njima je bilo osam kaznenih djela, dvije zapljene marihuane i osam prometnih nezgoda.

Nov slučaj prevare zabilježen je u Donjoj Lomnici. Ovoga put anepoznati lopov predstavio se kao djelatnik HEP-a i tražio očitanje brojila i da pregleda osigurače. Nakon što je ušao u kuću i to napravio rekao je kako mora naplatiti od 540 do 1000 kuna, te je uspio naplatiti 540 kuna i udaljio se iz kuće. Dok su vlasnici shvatili da je riječ o prevari, obavijestili s policiju, ali lopov je već bio otišao u nepoznatom.

Policija je 9. 10. i 13. prosinca u večernjim satima legitimirala troje građana s ciljem pojačanja ulične redukcije droga. Kod te tri osobe nađena je marihuana u manjim količinama po 0, 3, 2 grama i 0,4 grama. Ista im je oduzeta te su zbog toga zaradili prekršajne prijave.

U Novom Čiču, u Velikogoričkoj ulici blizu jednog kafića, lopov je provalio u automobil marke Ford , ušao u unutršanjost i ukrao novčanik u kojem je bilo par stotina kuna.

Podijeli