Novosti Sport Događanja

Uvjerljivo izdanje Udarnika za novu pobjedu

10.09.2016. / Nefertum IT
Udarnikova rapsodija nastavljena je i u današnjem susretu protiv zabočke Mladosti koja je u Kurilovcu poražena s visokih 5:1. Četvrta je to prvenstvena pobjeda za sastav trenera Borisa Perkovića koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva protivničke mreže zatresao 14 puta, dok je obrana na čelu s vratarom Domagojem Kranjčecom kapitulirala tek jednom, i to danas.

4 udarnik velika 1.jpg

Kurilovčani su već zarana pogotkom Tomislava Kelave stekli rezultatsku prednost koja koja je minutu prije odlaska na odmor i podebljana preko Kelave. Prava poslastica uslijedila je u drugih 45. minuta u kojima su okupljene gledatelje svojim potezima na noge digli Ante Džaja i Kristijan Brčić.

4 udarnik velika 2.jpg

Upravo je nakon Džajinog slaloma u 53. minuti Kristijan Brčić povisio na 3:0, da bi isti igrač pokrenuo akciju za 4:0 u kojoj se ponovno asistencijom za strijelca Brajka istaknuo Džaja.

4 udarnik velika 3 .jpg

Malo opuštanje domaćih igrača gosti su kaznili te su preko Belanovića u 65. došli do počasnog pogotka, da bi sjajno poslijepodne Udarnikovih igrača zaokružio Brčić koji je postavio konačnih 5:1.

-Dobro smo ušli u utakmicu jer smo odmah zabili gol nakon čega smo se malo povukli. U svlačionici smo se malo skupili i dogovorili se kako trebamo igrati i rezultat sve govori. Atmosfera je fenomenalna, jer niti mi sami nismo očekivali da ćemo u prva četiri kola sve pobijediti. Što se toga tiče za sada je sve super- poslije utakmice nam je rekao dvostruki strijelac Kristijan Brčić.

4 udarnik velika 4.jpg

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 4. kolo
NK UDARNIK – NK MLADOST 5:1 (2:0)
STRIJELCI:
1:0 Kelava (4), 2:0 Kelava (44), 3:0 Brčić (53), 4:0 Brajko (57), 4:1 Belanović (65), 5:1 Brčić (85)
NK UDARNIK: Kranjčec, Milanović, Ladović, Pralas (od 46. Brajko), Brčić, Zagorac (od 46. Šarić), Kelava (od 66. Landeka), Grdenić (od 60. Matanović), Strunje, Radoš, Džaja (od 72. Mihanović). TRENER: Boris Perković
NK MLADOST: Mihovilić, Jelenčić (od 46. Bunčec), J. Kotarski, Vančina, Repovečki (od 46. Mihaljinec), Deak, Iskrić, V. Kotarski (od 66. Horvat), M. Kotarski (od 75. Dragčević), Belanović, Turk (od 46. Kukina Ščapec). TRENER: Dražen Kovjanić

Podijeli