Novosti Sport Događanja

Hrvoje Pekera sutra okuplja rukometaše Gorice

15.08.2016. / Nefertum IT
Na već tradicionalnoj lokaciji, kada je u pitanju početak priprema za novu sezonu okupit će se sutra rukometaši Gorice. Trener Hrvoje Pekera prvi susret dogovorio je za 18,30 sati na atletskom poligonu gdje će se nakon riječi dobrodošlice održati i prvi trening.

-Treninzi će se odvijati na stadionu te u Gradskoj sportskoj dvorani dva puta dnevno. Uz to odigrat ćemo i sedam pokusnih utakmica- na prvu će trener Pekera.

rukomet velika.jpg

Prva provjera dogovorena je za 27. kolovoza kada će u Velikoj Gorici gostovati jedna kineska selekcija, a uz taj dvoboj dogovoreni su i susreti protiv Bjelovara, Dubrave, KTC-a i još nekih klubova iz bliže zagrebačke okolice kojima će se suprostaviti gotovo identična momčad kao i lani koju je jedino napustio Ivan Laljek koji je prešao u redove Varaždina 1930. Najveća snaga momčadi, klasni srednji vanjski koji je lanio bio najbolji strijelac Premijer lige, Domagoj Ferenčina i dalje će nositi dres Gorice.

-U dolasku su Davor Ćavar, Ivan Matić, te Tino Škember, a radimo i na dovođenju jednog mladog reprezentativca- o novim imenima će Pekera.

Početak novog prvenstva u Premijer ligi koja će u prvom dijelu imati deset klubova (izuzev PPD-a Zagreb i NEXE-a) je 24. rujna, a Goričani će u sezonu ući gostovanjem u Zagrebu kod novog premijerligaša Metalca.

Podijeli