Novosti Sport Događanja

Gradska četvrt Braća Radić brojnim zanimljivostima proslavit će svoj dan na Sportskom centru u Kolarevoj

10.06.2024. / Redakcija

Dan Gradske četvrti Braća Radić obilježava se na dan rođenja Antuna i Stjepana Radića, 11. lipnja.

Kako bi proslavili ovaj važan dan i družili se sa svojim sugrađanima vijećnici Gradske četvrti i ove su godine odlučili proslaviti rođendan, u subotu 15. lipnja na Sportskom centru u Kolarevoj.

-Svake godine obilježavamo Dan Gradske četvrti. Prošle godine organizirali smo slavlje na Trgu Stjepana Radića, a ove godine odlučili smo cijelo događanje održati na našem Sportskom centru u Kolarevoj ulici. Tamo imamo puno zelene površine, stabala, klupa, hlada, a želimo i potaknuti građane na druženje u prirodi – kazao nam je Josip Kolić, predsjednik Vijeća Gradske četvrti Braća Radić.


U organizaciji ovog događaja pomaže im Društvo za sport i rekreaciju VG Viking koji će biti na raspolaganju građanima cijeli dan te članovi Paintball kluba 300 koji će postaviti razne zabavne sadržaje za djecu, poput napuhanaca i ostalo.

-Građanima će biti dostupno piće za osvježenje, a postavit ćemo i klupe i stolove za druženje. Naravno, potičemo sve sportaše i rekreativce da dođu na igrališta jer je sport u prvom planu. Tijekom dana svoj rad će prezentirati i razni sportski klubovi i udruge pa možda neki posjetitelji zavole novi sport i počnu trenirati – ističe Kolić.

Sportski centar u Kolarevoj svake godine je sve bogatiji sadržajem, no planova ne nedostaje.

-Uz sve dosad izgrađeno, cilj nam je četverogodišnji rad završiti nogometnim igralištem i sjenicom za druženje – dodao je Kolić te spomenuo kako su u Vijeću Gradske četvrti ispred HDZ-a, osim njega, Ivan Matić, Krešimir Karačić te Jozo Matić. Od Hrvatskih suverenista su Tin Peternel i Dario Ružnić. Cina Azinović, Marinko Popović i Tonći Luketa predstavnici su SDP-a, a Željko Kudlek i Ivica Milaković vijećnici su Domovinskog pokreta. Svi oni sudjelovali su u organizaciji Dana Gradske četvrti, a podršku im je pružio i Grad.

Josip Kolić pozvao je svoje sugrađane da im se pridruže u subotu na Sportskom centru na druženju jer zabave neće nedostajati.

 

Podijeli