Novosti Sport Događanja

Plesačice Akrobatskog Rock’n’ roll kluba Gorica briljirale na državnom prvenstvu, osvojile zlato u četiri kategorije

10.06.2024. / Redakcija

U subotu, 8. lipnja je Hrvatski rock’n’roll savez organizirao 32. Prvenstvo Republike Hrvatske u akrobatskom rock’n'rollu u Ivanjoj Reki gdje su se okupili najbolji plesači iz cijele zemlje.

Taktovi rock'n'roll muzike ispunili su prepunu dvoranu dok su se plesači okupljali za najvažniji turnir u sezoni.

Naši velikogorički plesači vratili su se s natjecanja kao državni prvaci u čak 4 kategorije.

Formacija Wednesday je osvojila zlatnu medalju u kategoriji Velikih formacija 2.

Formacija Bubblegum je ponovno briljirala na natjecanju zauzevši prvo mjesto u kategoriji Velikih formacija 1.

Plesačice iz najstarije formacije Mustre su osvojile zlato u kategoriji Malih formacija 1 dok su se najmlađe plesačice okupljene u formaciji Lollipop također okitile zlatnom medaljom u kategoriji Velikih formacija 3.

Pored zlatnih odličja, klub je postigao značajne rezultate i u drugim kategorijama.

Plesačice formacije Dolls postale su viceprvakinje u kategoriji Malih ženskih juniorskih formacija, a formacija Butterfly je osvojila treće mjesto i brončanu medalju u kategoriji Malih formacija 3. Natjecateljicama formacije Revolution pobjedničko postolje je izmaknulo za koji bod, ali su zauzele odlično četvrto mjesto u kategoriji Ženskih formacija.

Na natjecanju su nastupili i natjecatelji koji se natječu u kategorijama parova, a naša dva mlada para također su ostvarila iznimne rezultate u kategorijama s jakom konkurencijom.

Leona Hrvačić i David Kovač Savanović uspjeli su se svojim nastupom plasirati u finale gdje su zauzeli sedmo mjesto u kategoriji Mješovitih parova 2.

Laura Matijević i Marko Kovač Savanović natjecali su se u kategoriji Mješovitih parova 1 gdje su zauzeli 12. mjesto.

-Ovi impresivni rezultati još jednom su pokazali visoku razinu talenta, discipline i rada članova Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica. Klub je dokazao da je jedan od vodećih u zemlji, kontinuirano podižući standarde u akrobatskom rock'n'rollu. Uspjesi na 32. Prvenstvu Republike Hrvatske potvrđuju predanost i strast plesača, trenera i svih članova kluba. ARRK Gorica ne samo da donosi medalje i priznanja, već i nadahnjuje buduće generacije plesača svojom izvrsnošću i nepokolebljivom ljubavlju prema ovom dinamičnom i zahtjevnom sportu – istaknuli su iz ARRK Gorica.

 

(Foto: ARRK Gorica)

Galerija slika

Plesačice Akrobatskog Rock’n’ roll kluba Gorica briljirale na državnom prvenstvu, osvojile zlato u četiri kategorije Plesačice Akrobatskog Rock’n’ roll kluba Gorica briljirale na državnom prvenstvu, osvojile zlato u četiri kategorije Plesačice Akrobatskog Rock’n’ roll kluba Gorica briljirale na državnom prvenstvu, osvojile zlato u četiri kategorije Plesačice Akrobatskog Rock’n’ roll kluba Gorica briljirale na državnom prvenstvu, osvojile zlato u četiri kategorije Plesačice Akrobatskog Rock’n’ roll kluba Gorica briljirale na državnom prvenstvu, osvojile zlato u četiri kategorije Plesačice Akrobatskog Rock’n’ roll kluba Gorica briljirale na državnom prvenstvu, osvojile zlato u četiri kategorije Plesačice Akrobatskog Rock’n’ roll kluba Gorica briljirale na državnom prvenstvu, osvojile zlato u četiri kategorije Plesačice Akrobatskog Rock’n’ roll kluba Gorica briljirale na državnom prvenstvu, osvojile zlato u četiri kategorije

Podijeli