Novosti Sport Događanja

FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra!

10.06.2024. / Redakcija

Pet zlata i tri srebra osvojili su plesači Plesnog kluba Vega na 32. Prvenstvu Hrvatske u akrobatskom rock 'n' rollu, koje se protekle subote održalo u Ivanjoj Reki.

Plesači iz svih klubova Hrvatske borili su se za titulu državnih prvaka, a odluke o najboljima donijela je osmeročlana sudačka postava sastavljena od međunarodnih sudaca.

Članovi Vege opet su bili među najuspješnijima i osvojili brojna odličja. Vita Tot i Noa Goleš su pobijedili u međunarodnoj kategoriji mlađih juniora 1(juveniles).Laskavu titulu prvaka Hrvatske osvojili su Natali Kovačević i Mihael Toma Matijević u kategoriji Mini, dok su klupske kolege Andrea Gavrilović i Nik Vesečić u istoj kategoriji osvojili naslov viceprvaka Hrvatske.

Mia Gereš i Manuel Odžić su u međunarodnoj kategoriji mlađi juniori 2 (children) osvojili visoko drugo mjesto i okitili se srebrom.

Veliki uspjeh formacija

U međunarodnim kategorijama formacija naslov državnih prvaka odnijela je juniorska formacija Ghostbusters kao i mala ženska juniorska formacija The King koja je izdominirala konkurenciju.

Formacija Sugar Crush također je bila najuspješnija u kategoriji formacija 4.

Djevojčice iz male formacije 3 pod nazivom Pink Panther okitile su se srebrnom medaljom..

U nekim kategorijama su sitne greške bile presudne tako da su medalje izmakle za dlaku. Lana Papić i Fran Lončar, koji su bili favoriti za zlato, završili su na četvrtom mjestu. Četvrto mjesto osvojile su formacije Divas, Supergirls i Magic.

-Ovo su fantastični rezultati i jako smo ponosni na sve naše sportaše! Pet zlata i tri srebra dokaz kvalitete rada, no i velikog truda naših mladih sportaša na koje smo iznimno ponosni.Prije svega čestitke njima i njihovim roditeljima koji su njima i nama (trenerima) velika podrška. – rekao nam je Tomo.

Galerija slika

FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra! FOTO Članovi Vege fantastični na državnom: Osvojili pet zlata i tri srebra!

Podijeli