Novosti Sport Događanja

Edo Maajka oduševio Veliku Goricu eksplozijom ritma i dobrog beata

09.06.2024. / Redakcija

Nastup najpoznatijeg hip hopera Ede Maajke bio je prava eksplozija ritma i dobrog beata. Velikogoričani su sinoć pjevali i plesali od prve do zadnje pjesme, ulazeći u svaki takt s nevjerojatnom energijom. Edo je predstavio pjesme sa svog zadnjeg albuma, ali je večer završio s "No sikiriki," velikim hitom s početka ovog stoljeća, što je izazvalo opće oduševljenje među publikom. Tijekom energičnog nastupa nizali su se tu hitovi iz njegove duge i uspješne karijere.

Na pozornici mu se pridružila plesna skupina Universe Dance Crew, koja je dodatno zapalila publiku svojim energičnim nastupom. Njihove koreografije i spektakularni pokreti bili su savršen dodatak Edinom performansu, stvarajući nezaboravan doživljaj za sve prisutne.

Pohvale organizatorima na izvrsnom programu koji su pripremili za cijelo vrijeme trajanja VG Festa i Dana mladih. Njihov trud i kreativnost osigurali su da svaki dan bude ispunjen raznolikim i kvalitetnim sadržajem. Jučerašnji dan je zaista ponudio za svakoga po nešto.

 

Danas još uvijek imate priliku kupiti knjigu po popularnoj cijeni te sudjelovati u bogatom programu GEEKCLUBa. Ne propustite ni nastupe plesnih skupina koje će nas oduševiti plesom na svili i hula hoopom.

 Ne propustite zadnji dan odličnih događanja i dobre zabave, još uvijek stignete pronaći nešto po svom guštu.

 

(Sandra Sarija)

Galerija slika

Edo Maajka oduševio Veliku Goricu eksplozijom ritma i dobrog beata Edo Maajka oduševio Veliku Goricu eksplozijom ritma i dobrog beata Edo Maajka oduševio Veliku Goricu eksplozijom ritma i dobrog beata Edo Maajka oduševio Veliku Goricu eksplozijom ritma i dobrog beata Edo Maajka oduševio Veliku Goricu eksplozijom ritma i dobrog beata Edo Maajka oduševio Veliku Goricu eksplozijom ritma i dobrog beata Edo Maajka oduševio Veliku Goricu eksplozijom ritma i dobrog beata Edo Maajka oduševio Veliku Goricu eksplozijom ritma i dobrog beata Edo Maajka oduševio Veliku Goricu eksplozijom ritma i dobrog beata

Podijeli