Novosti Sport Događanja

VG Fest i Dani mladih nastavljaju s bogatim programom u dane vikenda

08.06.2024. / Redakcija

VG Fest i Dan mladih nastavljaju sa svojim bogatim programom koji traje dva vikenda, donoseći mnoštvo aktivnosti i zabave za sve uzraste.

U petak su u Osnovnoj školi Eugen Kumičić održane edukativne radionice u organizaciji GEEKCLUBa pod nazivom "Kako ući u svijet filmske industrije i VFX". Gradska knjižnica Velike Gorice također je imala uspješnu akciju pod nazivom "Euro plati knjigu uhvati", koja je privukla mnoge ljubitelje knjiga i traje još danas.

Velikogoričani su uživali u raznolikim aktivnostima, uključujući nastupe uličnih svirača, fenomenalnu izložbu Renata Glogovčana te nastup Jana. Vrhunac večeri bio je nastup originalnog muzičkog umjetnika Martina Kuntara, koji je oduševio publiku vještinom sviranja harmonike i violončela. Izvodio je najveće svjetske hitove, a publika ga je ispratila toplim pljeskom.

Program se nastavlja i danas na dvije lokacije. U Osnovnoj školi Eugen Kumičić očekuju nas interaktivne radionice, posebno interesantne za male geekove. Provjerite satnicu kako ne biste propustili ništa važno.

U Parku dr. F. Tuđmana organizirane su sportske radionice, učenje engleskog jezika za djecu, ekološke i likovne radionice, predstave uličnih zabavljača i performera. Nemojte propustiti ni plesni nastup TRAUMATIC ARTSA, koji priprema spektakl plesom na svili i kreativnim radionicama, kao ni PlayStation turnir u trajanju od dva sata. Program je raznovrstan i nudi ponešto za svakoga.

Vrhunac večeri očekuje nas od 20:30 sati kada će na pozornicu stupiti Edo Maajka, najpoznatiji hip hoper i reper na ovim područjima. Za ljubitelje elektronike pobrinut će se DJ Aldo Morro.

Ne propustite spektakl koji nam donosi ovaj vikend! Program će se nastaviti i sutra u Parku dr. F. Tuđmana, gdje vas očekuju nova iznenađenja i zanimljivi događaji.
VG Fest i Dan mladih nude bogatstvo aktivnosti koje će zadovoljiti sve generacije i interese.

(Sandra Sarija)

Podijeli