Novosti Sport Događanja

Lipanjski Petek na Gorice uz lokalne proizvođače, humanitarni karakter te kulturni i zabavni program

06.06.2024. / Redakcija

U sklopu VG Festa i Dana mladih, u petak 7. lipnja u Parku plemenite opčine turopoljske organiziran je tradicionalni „Petek na Gorice“, manifestacija koja će i ovog puta imati humanitarni karakter.

- Uz već tradicionalni dio Art i Mljac placa, Petek će ovog puta dobiti i „Kutak za dobra djela“ gdje ćete moći podržati od članova SOS Dječjeg sela Hrvatska pa sve do mladih studenta i vrtićaraca koji daju podršku humanitarnoj kampanji „Biljka za MD“ – priopćili su iz TZ Velike Gorice.

Posjetitelji će imati priliku od 10:00 do 14:00 sati kupiti domaće proizvode i upoznati lokalne proizvođače.

Također, Petek na Gorice ovog puta imat će i popodnevno izdanje u Parku dr. Franje Tuđmana gdje će biti bogat zabavan i kulturni program.

U 17:30 posjetitelji mogu sudjelovati u kreativnoj radionici koja kombinira umjetnost i degustaciju vina – „Glina i vino“.

U 19:00 sati je otvorenje izložbe Renata Glogovčana pod nazivom "Velika Gorica - nekad i sad" Ova izložba pruža uvid u povijest Velike Gorice kroz fotografije i umjetnička djela.

Program će obogatiti mladi glazbenik Martin Kutnar, nastupit će Ansambl JANE te DJ Aldo Morro koji će zatvoriti večer svojim glazbenim setom.

Podijeli