Novosti Sport Događanja

Prvo izdanje turnira limača i prstića u Mraclinu kao sjajna uvertira za deveti Memorijal Blaž, Žina i Gale!

05.06.2024. / Damir Žbulj

Mraclin je bio domaćin prvog izdanja nogometnog turnira prstića i limača, na kojem je sudjelovalo 16 ekipa. Cjelodnevno natjecanje mladih nogometnih nada završilo je pobjedom Mladosti iz Obrezine u kategoriji prstića i slavljem limača NK Buna.

"S obzirom na iskustvo koje imamo organizacijom našeg memorijalnog turnira, priprema za turnir išla je mirno, ali kao i uvijek s puno odricanja naših članova i volontera. S ponosom možemo reći da je na dan turnira preko 30 naših volontera i volonterki sudjelovalo u organizaciji, a mnogi su i ranijih dana na razne načine sudjelovali u pripremi turnira," istaknuli su iz NK Mraclin pa dodali:

"Hvala našim volonterima koji su radili na pripremi terena, na šanku, gastru, curama koje su pomogle u izdavanju hot-dogova i drugim popratnim poslovima, zapisničarima, koordinatoru natjecanja Tomislavu Škrinjariću, sudačkoj trojki. Hvala našim prijateljima iz Poleta koji su nam posudili golove te našem dugogodišnjem partneru, Alpasu, uz ispriku ako smo nekog zaboravili!"

U konkurenciji prstića, uz obrezinsku Mladost, igrali su i Dinamo iz Novog Čiča, koji je osvojio drugo mjesto, Polet iz Buševca, koji je bio treći te Mraclin, Buna, Vatrogasac iz Kobilića, Brcko i BSK iz Budaševa. Kod limača je drugo mjesto pripalo Poletu, treći su bili domaćini iz Mraclina, četvrti limači Turopoljca iz Kuča, a sudjelovali su i Ban Jelačić iz Vukovine, Mladost Obrezina, BSK Budaševo i Čazma.

"Veliko hvala svim klubovima koji su nam dali povjerenje i koji su zaigrali na našem turniru. Hvala svim igračicama i igračima, trenerima, roditeljima i navijačima. Druge godine pokušat ćemo biti i bolji," naglasili su organizatori.

Mraclince čeka novi izazov, a bit će to deveto izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira Blaž, Žina i Gale.

Ostalo je tek još nekoliko slobodnih mjesta, a za informacije oko prijave možete se javiti Ivanu (091 939 9208) i Goranu (091 576 4593), a kotizacija iznosi 100 eura.

Memorijal se igra 15. lipnja, a sve počinje u 15 sati na betonskom terenu na mraclinskoj Grabi. Predviđene su nagrade za prve tri ekipe, pobjednici dobivaju 600 eura, drugoplasirani 400 eura, dok će pobjednik dvoboja za treće mjesto dobiti 100 eura. Naravno, nagradit će se i najbolji pojedinci, najbolji strijelac, igrač i vratar.

Tradicionalno će 15. lipnja iz Mraclina krenuti i Malonogometna liga Turopolja i Posavine, što sve garantira cjelodnevnu zabavu.

Naravno, od 18 sati pratit će se na video zidu i okršaj Hrvatske i Španjolske iz Berlina na otvaranju Europskog prvenstva, a od 20 sati kreće zabava uz Grupu Max 5

 

(Foto: NK Mraclin)

Galerija slika

Prvo izdanje turnira limača i prstića u Mraclinu kao sjajna uvertira za deveti Memorijal Blaž, Žina i Gale! Prvo izdanje turnira limača i prstića u Mraclinu kao sjajna uvertira za deveti Memorijal Blaž, Žina i Gale! Prvo izdanje turnira limača i prstića u Mraclinu kao sjajna uvertira za deveti Memorijal Blaž, Žina i Gale! Prvo izdanje turnira limača i prstića u Mraclinu kao sjajna uvertira za deveti Memorijal Blaž, Žina i Gale! Prvo izdanje turnira limača i prstića u Mraclinu kao sjajna uvertira za deveti Memorijal Blaž, Žina i Gale! Prvo izdanje turnira limača i prstića u Mraclinu kao sjajna uvertira za deveti Memorijal Blaž, Žina i Gale!

Podijeli