Novosti Sport Događanja

Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta

20.05.2024. / Redakcija

Mladi izviđači su svoj Dan hrvatskih izviđača, koji se obilježava 19. svibnja, proslavili u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača. Među tisuću izviđača iz cijele Hrvatske sudjelovalo je i 40 mladih Velikogoričana okupljanih u Turopoljsku udrugu skauta Tur.

-Na 15. Zborovanju, u organizaciji Saveza izviđača Hrvatske, Turova ekipa patrole Fijolice osvojila je prvo mjesto u signalizaciji zastavicama, drugo mjesto u vezanju čvorova i ukupno drugo mjesto između 57 ekipa na Državnom izviđačkom višeboju.

Ekipa Panjevi bila je prva u orijentacijskom krosu i ukupno druga na državnoj izviđačkoj olimpijadi između 26 ekipa. Panjevi su bili i drugi u vezanju čvorova na Državnoj izviđačkoj olimpijadi te treći u signalizaciji zastavicama – istaknuli su iz Turopoljske udruge skauta Tur.

Velikogorički izviđači zadovoljni su ostvarenim rezultatima na Državnom izviđačkom višeboju i Državnoj izviđačkoj olimpijadi, s kojih se vraćaju s najvišim priznanjima, a konkurencija od 57 ekipa u jednom i 26 ekipa na drugom natjecanju bila je jaka.

Stečena iskustva s ovogodišnjim domaćinima i dragim prijateljima iz Odreda izviđača Vladimir Nazor Turovci su odlučili podijeliti i svojom volonterskom aktivnošću.

 

- Od srca čestitamo našim natjecateljskim ekipama koje su ostvarile izuzetne rezultate na državnim natjecanjima, te pokazale gorljivost i želju za pobjedom, kao i kvalitetu sustavnog rada u pripremi za natjecanja – istaknuli su iz Turopoljske udruge skauta Tur.

 

(Foto: Turopoljska udruge skauta Tur)

 

Galerija slika

Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta Dan hrvatskih izviđača obilježen u Karlovcu na 15. Zborovanju izviđača, Turova ekipa osvojila prva i druga mjesta

Podijeli