Novosti Sport Događanja

Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije

18.05.2024. / Redakcija

Prvi u nizu od dvadeset županijskih izbora, Miss Zagrebačke županije za 30.Miss Hrvatske, održan je u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici. Sedam lijepih djevojaka pokušalo je osvojiti ručno izrađenu krunu dizajnerice Ivane Milun iz Gallery Gemstone optočenu dragim kamenom smaragdom te poludragim kamenom moonstone. Krunu i plasman u finale 30.Miss Hrvatske osvojila je Ema Helena Vičar, a njezinom pratiljom je proglašena Leticija Hajnić.

Ema Helena Vičar ima 22 godine visoka je 176 cm i studira međunarodno poslovanje. Bavi se modelingom, a hobi su joj putovanja i snimanje sadržaja za društvene mreže. Osam godina bavila se plesom i gimnastikom. Od stranih jezika govori engleski i njemački jezik.

Djevojke su se predstavile žiriju i publici u novoj modnoj kolekciji hrvatskog branda Calico Mood, a prošetale su pozornicom i prekrasnim haljinama Nikolina wedding store. Za šminku su se brinuli vizažisti Učilišta Profokus, a za frizure Blowout bar.

Program, u kojem su nastupili Mažoret klub Pisarovina, plesna skupina Megablast i Najljepša mama Hrvatske 2023. Patricija Lukšić, je vodio Davor Garić. Zahvalu pokroviteljima Turističkoj zajednici Zagrebačke županije , Gradu Velika Gorica i gradonačelniku Krešimiru Ačkaru uputila je Iva Loparić Kontek vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

“Hvala i Gradu Sv.Ivan Zelina, Gradu Dugo Selo, cvjećarnici White Poppy i Balon centru koji su uredili dvoranu Pučkog otvorenog učilišta, Pizzeriji Kaktus, Izy i Amuerte ginu , Chelos baru i LAF night klubu '', izjavila je Iva.


FOTO: Božidar Banov za Miss Hrvatske/ PR

Galerija slika

Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije Ema Helena Vičar nova je Miss Zagrebačke županije

Podijeli