Novosti Sport Događanja

Obnovljena kapelica u Ribnici posvećena prilikom misnog slavlja na Uskrsni ponedjeljak

02.04.2024. / Maja Peranić

Ovogodišnji Uskrsni ponedjeljak posebno će pamtiti mještani Ribnice. Ondje je, naime, jučer tijekom svete mise posvećena obnovljena kapela Isusa Dobrog Pastira.

Stara i trošna kapelica zamijenjena je novom, a sredstva za obnovu osigurao je Grad Velika Gorica. Ovdje se tri puta godišnje odvijaju svečana misna slavlja, a najsvečanije uvijek je, na Uskršnji ponedjeljak.

-Kapela Isusa Dobrog Pastira u Ribnici, obnovljena sredstvima Grada Velike Gorice, jučer je tijekom svete mise i posvećena. Svečanosti su, uz brojne mještane nazočili i članovi DVD-a Ribnica, a nakon mise održan je i zajednički ručak u Društvenom domu - izvijestili su iz DVD-a Ribnica.

Održalo se veliko misno slavlje na otvorenom uz samu kapelu, a ovim putem prenosimo nekoliko fotografija.


foto: DVD Ribnica

Galerija slika

Obnovljena kapelica u Ribnici posvećena prilikom misnog slavlja na Uskrsni ponedjeljak Obnovljena kapelica u Ribnici posvećena prilikom misnog slavlja na Uskrsni ponedjeljak Obnovljena kapelica u Ribnici posvećena prilikom misnog slavlja na Uskrsni ponedjeljak Obnovljena kapelica u Ribnici posvećena prilikom misnog slavlja na Uskrsni ponedjeljak Obnovljena kapelica u Ribnici posvećena prilikom misnog slavlja na Uskrsni ponedjeljak Obnovljena kapelica u Ribnici posvećena prilikom misnog slavlja na Uskrsni ponedjeljak Obnovljena kapelica u Ribnici posvećena prilikom misnog slavlja na Uskrsni ponedjeljak Obnovljena kapelica u Ribnici posvećena prilikom misnog slavlja na Uskrsni ponedjeljak

Podijeli