Novosti Sport Događanja

FOTO: Dance warz u Srednjoj školi okupio tristotinjak plesača

04.12.2023. / Redakcija

U prostoru Srednje strukovne škole Velika Gorica u subotu je održan Dance warz event koji je okupio brojne plesače.

Jedinstveni je to event koji je u Velikoj Gorici okupio tristotinjak gostiju iz cijelog svijeta koji su pokazali svoje plesne vještine.

-Sama ideja eventa je bila ta da po prvi puta dopustimo da se klinci betlaju s odraslima te pokažu svoje znanje tako da su 2 Slovenke od 14 godine uzele 3 mjesto jer su apsolutno razvalile i najdraži trenutak je bio kada se tata ( break dancer ) pojavio s kćeri od 5 godina te nastupio prvi puta u paru-kazao je organizator eventa Iven Mastin iz Geek clubr-a.

Na ovom natjecanju bilo je 80 plesača koji se natječu za titulu prvaka koji su naš grad posjetili iz Irske, Slovenije, Srbije, Venezuele, Bosne i Hercegovine, Austrije, Njemačke i Francuske. Pobjednici ovog natjecanja su Slovenci, drugo mjesto zauzeli su Irci, te na trećem mjestu su također Slovenci.

Galerija slika

FOTO: Dance warz u Srednjoj školi okupio tristotinjak plesača FOTO: Dance warz u Srednjoj školi okupio tristotinjak plesača FOTO: Dance warz u Srednjoj školi okupio tristotinjak plesača FOTO: Dance warz u Srednjoj školi okupio tristotinjak plesača FOTO: Dance warz u Srednjoj školi okupio tristotinjak plesača FOTO: Dance warz u Srednjoj školi okupio tristotinjak plesača

Podijeli