Novosti Sport Događanja

Plavi Sveti Nikola: Futsal Dinamo ponovno za Fuji, u punom jeku i humanitarna aukcija unikatnih dresova!

03.12.2023. / Damir Žbulj

Draženov dom ponovno će biti domaćin 'Plavom Svetom Nikoli', humanitarnoj akciji Futsal Dinama, koja se i ove godine održava za naš gorički Judo klub osoba s invaliditetom Fuji!

U punom je jeku aukcija unikatnih dresova, a u nedjelju od 18 sati u KC Dražen Petrović odigrat će se i utakmica osmine finala Hrvatskog malonogometnog kupa između prvaka države Futsal Dinama i ambicioznog drugoligaša Aurelije Futsal Vinkovaca kojoj je cilj ove sezone izboriti plasman u HMNL.

Futsal Dinamo je početkom tjedna pokrenuo humanitarnu aukciju 'matchworn' dresova koje su igrači Futsal Dinama nosili na tri utakmice Lige prvaka i koje će nositi u nedjelju na utakmici protiv Aurelije. Sav prihod od prodanih dresova namijenjen je potrebama Judo kluba Fuji čiji su štićenici krajem studenog sudjelovali na međunarodnom judo turniru u organizaciji Europske Judo Unije u Nizozemskoj.

Dinamovci su ovaj tjedan odradili i trening s ekipom Fujija.

Dolazak na dvoboj najavio je i Plavi Sveti Nikola, i to s bogatim poklon paketima koje će podijeliti najmlađim posjetiteljima utakmice.

"Osim što nas očekuje iznimno bitna utakmica, u kojoj lovimo plasman na završni turnir Kupa, već sedmu godinu u nizu organiziramo akciju Plavi Sveti Nikola kojoj je cilj pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, a moj imenjak Plavi Sveti Nikola priredio je i bogate poklon pakete za sve naše najmlađe navijače. One koji su, dakako, bili dobri u 2023. i koji nas zdušno prate cijelu godinu. Uz to, ovo nam je zadnja domaća utakmica u 2023. godini i zadnja domaća prije 27. siječnja 2024. Ovim putem pozivam sve naše navijače, neovisno o godištu, da nam se pridruže u Draženovom domu, i punih srca zaključimo ovu šampionsku, najtrofejniju godinu u povijesti kluba“, rekao je predsjednik Futsal Dinama Nikola Milojević.

Iako je na aukciju stavljeno tek pet od 16 dresova Dinamovih igrača, prikupljeno je već više od 900 eura za Judo Klub Fuji. Navijači za unikatne dresove mogu licitirati na Facebook stranici Futsal Dinama.

Ulaznice za Plavog Svetog Nikolu 2023. moguće je nabaviti u Ilici 37 (BBB Fan Shop), na platformi CoreEvent, a na dan utakmice prodavat će se i na blagajni KC Dražen Petrović od 17 sati.

Cijena ulaznice iznosi pet eura, a ulaz za sve navijače rođene 2012. i mlađe je besplatan.

 

(Foto: futsal-dinamo.hr)

Podijeli