Novosti Sport Događanja

Mijenjam Livaju za Pršira: Jura, Krizma, Bane, Momo i ostali Goričani u legendarnom albumu i sličicama!

30.11.2023. / Damir Žbulj

Iz Hrvatskog nogometnog saveza stigla je obavijest koja će razveseliti i djecu, ali i sve one koji se tako još uvijek osjećaju, bez obzira na svoje godine! Iz prve ruke znamo kako ih itekako ima...

Sredinom prosinca će se u prodaji naći album sa sličicama SuperSport HNL-a pa ćete sada moći skupljati i svoje domaće 'nogometne junake', od Jure Pršira i Kreše Krizmanića preko Ivana Banića, Momčila Raspopovića pa do Mrzljaka, Jurića, Majstorovića, Mitrovića, Štigleca i ostalih 'majstora' turopoljskog prvoligaša.

"Nakon prijašnjih izdavačkih uspjeha s nogometnim naslovima u Hrvatskoj, Panini sa zadovoljstvom potvrđuje izdavanje svoje prve službene kolekcije sličica SuperSport Hrvatske nogometne lige u prosincu 2023. godine, što je prekretnica koja potvrđuje posvećenost kolekcionarima i nogometnim navijačima, nudeći im nikad viđeni proizvod i doživljeno iskustvo.

Album sa sličicama na 48 stranica obuhvaća sve momčadi SuperSport HNL-a u sezoni 2023./24., s četiri stranice posvećene svakom od deset klubova. Tu su i stranice s trenucima za pamćenje iz sezone 2022./23., duplerica s prikazom svih momčadi i još mnogo toga!

S više od 300 sličica, uključujući i više od četrdeset onih na posebnom holografskom materijalu, službeni Paninijev album sa sličicama SuperSport HNL-a za sezonu 2023./24. bit će nezaobilazna poslastica za ljubitelje nogometa i kolekcionare," priopćili su iz HNS-a. 

Svima su posebno dragi albumi sa Svjetskog prvenstva 1998. ili oni Svjetskog prvenstva iz Rusije ili prošlogodišnji iz Katra, na kojima su Vatreni osvajali fantastične medalje.

No, sasvim sigurno posebnu draž imat će ovaj album s hrvatskim klubovima.

“S izuzetnim zadovoljstvom proširujemo našu suradnju s Paninijem koji postaje naš ekskluzivni, licencirani partner za SuperSport HNL kolekcionarstvo. Imati album sa sličicama posvećen najvišem stupnju natjecanja u Hrvatskoj bila je dugogodišnja želja Saveza, naših klubova i igrača, a posebno navijača, zbog čega nas ovo partnerstvo izuzetno raduje. Dugogodišnja tradicija Paninija kao svjetskog lidera u svom sektoru jamči da će službeni SuperSport HNL album sa sličicama biti vrlo tražen među kolekcionarima i navijačima”, istaknuo je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić.

"Ovo je poseban trenutak za sve nas u Paniniju, imamo priliku proslaviti značajan napredak SuperSport Hrvatske nogometne lige kroz našu prvu kolekciju službenih sličica SuperSport HNL-a. Iznimno smo ponosni na dugogodišnji odnos s Hrvatskim nogometnim savezom i naše naslijeđe u isticanju kultnih trenutaka kroz naše kolekcije”, rekla je Elisabetta Mussini, direktorica licenciranja Panini Grupe, piše hns.family.

Podijeli