Novosti Sport Događanja

Scena Gorica u potrazi za glumcima, pozivaju na audiciju

28.11.2023. / Redakcija

Gradsko kazalište – Scena „Gorica“ priprema novu predstavu za djecu i poziva sve zainteresirane glumice i glumce da se prijave na audiciju.

Traži se troje glumaca za predstavu „Ružno pače“, prema tekstu Hansa Christiana Andersena.

Prijave se zaprimaju do 8. prosinca 2023. na e-mail: scena.gorica@pouvg.hr

Audicija će se održati 12. prosinca 2023. (utorak) u Dvorani Galženica Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica (Trg Stjepana Radića 5, 10410 Velika Gorica). U prijavi je potrebno poslati: ime, prezime, adresu, broj mobitela, e-mail adresu, dvije fotografije i kratku biografiju.
Odabrani kandidati dobit će obavijest o točnom terminu audicije.

Prijaviti se mogu profesionalni glumci i studenti glume, a za audiciju je potrebno pripremiti i otpjevati jednu pjesmu iz bilo kojeg žanra i razdoblja. U glazbenom dijelu audicije prvenstveno će se provjeravati ritam, sluh i muzikalnost. 

Za glumački dio audicije potrebno je pripremiti i izvesti bilo koji prozni tekst maksimalne dužine dvije kartice teksta. Odabrani tekst može sadržavati i dijaloge, a pripovjedni dio je obavezan.
 
Planirani početak rada na predstavi je 8. siječnja 2023., a premijera predstave je planirana za 17. veljače 2024. Gradsko kazalište – Scena „Gorica“ ne pokriva putne troškove.

Podijeli