Novosti Sport Događanja

Zlato i srebro Elene Bajlović i bronca Marte Landeke na Kupu grada Koprivnice: Sretni smo se vratili kući, bogatiji za još jedno iskustvo

16.11.2023. / Damir Žbulj

Mlade nade Plivačkog kluba Gorica nastavljaju prikupljati dragocjeno iskustvo, a tako je bilo i na 12. izdanju Kupa grada Koprivnice, tradicionalnog natjecanja koje organizira PK Cerine.

Sudjelovali su plivači od 2010. do 2014. godišta i mlađi te plivačice od 2011. do 2015. godišta i mlađe, u disciplinama 100m mješovito, 50m slobodno, 50m leptir, 50m leđno, 50m prsno i 100m slobodno.

Boje PK Gorica i našeg grada branilo je 12 mladih plivačica i plivača, a ovo natjecanje u Koprivnici posebno će pamtiti Elena Bajlović, koja je osvojila zlatnu medalju na 50 metara leđno i srebro na 50 metara slobodno, kao i Marta Landeka, koja je bila brončana na 50 metara prsno.

"Čestitamo svima na odlično odrađenim utrkama, a posebno Eleni Bajlović te Marti Landeki na osvojenim medaljama," javila je trenerica Sara Brajković i dodala:

"Sretni smo se vratili kući, s osmijehom na licu i bogatiji za još jedno natjecateljsko iskustvo!"

U Koprivnici su nastupili i Marija Makek, Tonka Đuričić, Stela Šabić, Nika Turković te Petar Mika, Andrija Karačić, Janko Đuričić, Erik Sokolić, Petar Kovačić i Emanuel Pavišić.

 

 

 

Galerija slika

Zlato i srebro Elene Bajlović i bronca Marte Landeke na Kupu grada Koprivnice: Sretni smo se vratili kući, bogatiji za još jedno iskustvo Zlato i srebro Elene Bajlović i bronca Marte Landeke na Kupu grada Koprivnice: Sretni smo se vratili kući, bogatiji za još jedno iskustvo Zlato i srebro Elene Bajlović i bronca Marte Landeke na Kupu grada Koprivnice: Sretni smo se vratili kući, bogatiji za još jedno iskustvo Zlato i srebro Elene Bajlović i bronca Marte Landeke na Kupu grada Koprivnice: Sretni smo se vratili kući, bogatiji za još jedno iskustvo Zlato i srebro Elene Bajlović i bronca Marte Landeke na Kupu grada Koprivnice: Sretni smo se vratili kući, bogatiji za još jedno iskustvo Zlato i srebro Elene Bajlović i bronca Marte Landeke na Kupu grada Koprivnice: Sretni smo se vratili kući, bogatiji za još jedno iskustvo Zlato i srebro Elene Bajlović i bronca Marte Landeke na Kupu grada Koprivnice: Sretni smo se vratili kući, bogatiji za još jedno iskustvo Zlato i srebro Elene Bajlović i bronca Marte Landeke na Kupu grada Koprivnice: Sretni smo se vratili kući, bogatiji za još jedno iskustvo Zlato i srebro Elene Bajlović i bronca Marte Landeke na Kupu grada Koprivnice: Sretni smo se vratili kući, bogatiji za još jedno iskustvo

Podijeli