Novosti Sport Događanja

Jurić rušenje Hajduka proslavio na tribini: Najslađe je zabiti u zadnjim minutama, dugo sam čekao na taj gol!

18.09.2023. / Damir Žbulj

Emotivno je, a nego kako drugačije, proslavio pobjednički pogodak Hajduku Ante Matej Jurić, 20-godišnji stasiti momak iz Čepina pored Osijeka, napadač Gorice, koji je lani stigao u redove turopoljskog prvoligaša!

Stigao je Ante iz Belišća, gdje je bio prvi topnik trećeligaškog natjecanja, trebalo mu je vremena da se prilagodi na prvoligaški nogomet i onda ga je zadesila neugodna ozljeda ruke, zbog koje je izbivao mjesecima...

Vratio se Ante u novoj sezoni, željan pokazati svoj talent i napadački arsenal, a pretvorio se i u junaka velikog slavlja nad Hajdukom, zabivši pobjednički pogodak u okršaju s liderom prvenstva.

Gosti su poveli pola sata prije kraja susreta, mislili su da je utakmica valjda već tada odlučena, ali Goričani i njihov novi trener Dinko Jeličić nisu tako mislili...

Jeličić je sve karte bacio u napad, ubacio je 'džokera s klupe' Jurića i ovaj mu je to vratio na najbolji mogući način, svojim debitantskim pogotkom za veliku feštu goričkih navijača na Gradskom stadionu, koji su očekivano ipak bili u manjini, kad u naš grad dolaze Dinamo ili Hajduk.

"U ovim teškim uvjetima cijela ekipa je odigrala fenomenalno i svima čestitam na tome! Dobro smo trenirali i radili i nadam se kako će se ovako nastaviti," istaknuo je Jurić, koji je nakon završetka utakmice otrčao na tribinu proslaviti ovaj uspjeh sa svojom obitelji i djevojkom, kao i oduševljenim navijačima Gorice!

-->>> [FOTO] "Dođite nam opet! Dođite nam opet!" Gorica 'okrenula' Hajduk u završnici: Štiglec i Jurić junaci velike fešte


Tata Jurić bio je posebno ponosan, naravno!

"Najslađe je zabiti u zadnjim minutama! Dugo sam čekao taj gol, nakon svega što mi se događalo, nakon ozljeda i propuštenih utakmica, Nadam se da ću tako nastaviti i da neće biti problema."

"Ekipa zaista dobro radi i sada nas čeka gostovanje kod Istre! Glave gore i samo naprijed," poručio nam je nakon slavlja u svlačionicijedan od junaka ovog preokreta i pobjede za pamćenje. 

Okršaj u Puli na rasporedu je u subotu, nakon toga slijedi gostovanje u Krapini kod Zagorca u Kupu pa utakmice kod Varaždina i Lokomotive, prije iduće domaće utakmice, tek 21. listopada, protiv Dinama.

Gorica je trenutno na sjajnoj četvrtoj poziciji s 12 osvojenih bodova, tri manje od još uvijek vodećeg Hajduka i jedan iza Rijeke i Dinama, koji ima i utakmicu manje.

Galerija slika

Jurić rušenje Hajduka proslavio na tribini: Najslađe je zabiti u zadnjim minutama, dugo sam čekao na taj gol! Jurić rušenje Hajduka proslavio na tribini: Najslađe je zabiti u zadnjim minutama, dugo sam čekao na taj gol! Jurić rušenje Hajduka proslavio na tribini: Najslađe je zabiti u zadnjim minutama, dugo sam čekao na taj gol! Jurić rušenje Hajduka proslavio na tribini: Najslađe je zabiti u zadnjim minutama, dugo sam čekao na taj gol!

Podijeli