Novosti Sport Događanja

Nakon 58 godina okupio se A razred učiteljice Stanke Matijašec i razrednice Josipe Čeranić

18.03.2023. / Redakcija

Nakon 58 godina okupio se A razred učiteljice Stanke Matijašec i razrednice Josipe Čeranić. Riječ je o učenicima koji su polazili Osnovnu školu Velika Gorica od 1957. do 1965. godine.

Kroz razred je u osam godina prošlo 60-tak učenika, a druženju se odazvalo njih 22. Neki su bili spriječeni, a veliki dio njih više nije među nama.

- Susret je protekao u početnom prepoznavanju i upoznavanju nakon toliko godina, a zatim u emotivnim prisjećanjima učeničkih dana i prepričavanja događaja, te pregledavanjem brojnih, već požutjelih fotografija. Bilo je i suza radosnica. Završetak se prebrzo približio, ali uz želje za dobro zdravlje i novo viđenje dogodine, ostavlja nadu za nove i još neispričane priče i doživljaje – rekao je učenik A razreda Stjepan Mikulčić.

Nakon 58 godina na prozivci su se odazvali: Bartolić Franjo, Brigljević Miro, Črnjak Ankica, Fabečić Kazimir, Godinić Ivica, Jancetić Ivica, Katulić Zlatko, Kliček Stjepan, Krilić Marko, Mikulčić Ivica, Mikulčić Stjepan, Mirenić Ankica, Mučnjak Zvonko, Novak Ivan, Odrčić Vlado, Peternac Višnja, Radić Ratko, Stanković Nada, Šapković Đurđa, Šipušić Boža i Vugrinović Marija.

Podijeli