Novosti Sport Događanja

Novi sportski doživljaji: Uređuje se Fitness centar u samom centru Gorice

16.03.2023. / Klara Kosić

Na katu Tržnog centra radi se punom parom. Zapušteni prostori starih dućana čiste se i pretvaraju u nešto novo – Fitness centar u samom centru grada.

Iako se Tržni centar našao na zlu glasu zbog dugotrajnih problema zapuštenosti i neodržavanja prostora, Ivan Bura i Tin Ćosić, vlasnici Fortis Gyma,  vidjeli su potencijal u samoj lokaciji i odlučio na svoju ruku dati novi sjaj dijelu zgrade.

- Ovo je najbolja lokacija u Gorici, bila bi šteta da samo stoji i propada. Treba se pokrenuti i stvoriti nešto novo. Dogovorili smo se s vlasnikom relativno lagano pa smo odlučili pokrenuti Fitness centar jer nam to kronično nedostaje u gradu - kaže Bura.

Zamišljen kao kompletan sportski centar, na gotovo dvije tisuće kvadratnih metara, obuhvaćajući gornji prostor iznad postojećeg Spara i ostalih prodavaonica u prizemlju, Fitness centar bi pružio široki izbor ponuda.

Glavni ulaz nalazit će se iza Nec bara, a najveća dvorana rezervirana je za samu teretanu koja bi u budućnosti trebala biti otvorena 24 sata dnevno, a osim toga sadržavat će dvoranu za grupne treninge te dvoranu za ples na svili, pilates i jogu. Konturu su već počele dobivati i svlačionice, a u sklopu centra otvorit će se i sauna.

Možda najveću atrakciju činit će stijena za penjanje koja je u glavnini već i postavljena, a vodit će ju SPK Fothia.

- Odlučili smo otvoriti bouldering stijenu u Velikoj Gorici jer imamo dosta penjača koji upravo otuda dolazi svakodnevno na treninge na Velesajmu – rekao nam je Ivan Pevec iz SPK Fothia.

Da interes za sportom ne nedostaje, potvrdio nam je i Bura.

- Jako je veliki interes za sportom općenito u Gorici, konkretno nama se javlja baš puno ljudi pa se uopće ne brinem oko toga – kaže Bura.

Prema sadašnjim planovima, Fitness centar trebao bi otvoriti početkom ljeta i obogatiti grad novim sportskim doživljajima.

Galerija slika

Novi sportski doživljaji: Uređuje se Fitness centar u samom centru Gorice Novi sportski doživljaji: Uređuje se Fitness centar u samom centru Gorice Novi sportski doživljaji: Uređuje se Fitness centar u samom centru Gorice Novi sportski doživljaji: Uređuje se Fitness centar u samom centru Gorice Novi sportski doživljaji: Uređuje se Fitness centar u samom centru Gorice Novi sportski doživljaji: Uređuje se Fitness centar u samom centru Gorice Novi sportski doživljaji: Uređuje se Fitness centar u samom centru Gorice Novi sportski doživljaji: Uređuje se Fitness centar u samom centru Gorice Novi sportski doživljaji: Uređuje se Fitness centar u samom centru Gorice Novi sportski doživljaji: Uređuje se Fitness centar u samom centru Gorice Novi sportski doživljaji: Uređuje se Fitness centar u samom centru Gorice

Podijeli